Gutta lot seg lure

Dommer i motekonkurranse på Radio 1

silje
Publisert:

Idag tidlig var jeg på besøk på Radio 1s Frokostshow, for å snakke om vårens trender og bedømme en motekonkurranse. Som dere kanskje har fått med dere er det jo 1.april og derfor måtte det jo bli en liten lurings. Lytterne ble oppfordret til å komme i sitt beste vårantrekk for å bli bedømmet av meg. De kunne vinne en tur til "Bahamas".

Miami Vice

Og gutta som stilte hadde begge fantastisk stil, godt inspirert av 80-talls helten Don Johnsen i Miami Vice. Frode hadde korte shorts, rosa skjorte, pilotbriller og hvite dresssko med rosa lisser. Ingmar hadde tatt stilen helt ut og vant konkurransen med et nødskrik. Helhvit dress, rosa pastell t-skjorte og hvite loafers gav han førsteplassen. Tone kom på tredjeplass med et cowboy-antrekk med joggesko.

MinMote.no - Norges største moteside

1.april

Ingmar vant selvfølgelig ingen tur til sydlige strøk, men en reise med trikken til solstudioet Bahamas. Begge gutta hadde uansett anstrengt seg maks på motefronten og er vinnere begge to! En ting er sikkert, pass dere for å stole på Kim, Katja og Ørjan på Frokostshowet, de lager ikke luringen helt uten grunn...

Hør også påMetro kl 17, hvor jeg gir enda flere tips om loppemarkedshopping!

This morning I was a judge in a fashion competition. Doesnt the guys look exactely like Don Johnsen in Miami Vice? The guy in the full white suit won the competition!

Publisert: