Vil tjene penger på rumpesprekken

Bukser med lavt liv fører raskt til rørleggersprekk, synlig undertøy og  såkalt «muffin-top». Dette prøver flere selskaper å tjene penger på.

Mari Glans
Publisert:

Problemer knyttet til verdens mest brukte plagg, nemlig olabuksen, er god forretning. Nå får man kjøpt et eget plagg som man kan bruke sammen med jeans med lavt liv, for å forhindre at noe som helst tyter ut over bukselinningen.

Denim er alltid hot!Her er sommerens jeanstrender

Dekker sprekken

Det nye produktet kalt «Hip-T» er et elastisk tøystykke som du skal ha over bukselinningen for å forhindre at rørleggersprekken vises. Den skal også dekke over «muffin-toppen» som er kallenavnet på huden rundt hoftene som ofte klemmes over trange bukser. Den har også en lett hold-in effekt, og poenget med den er at det skal se ut som om du bare har en vanlig singlet under toppen din, skriver New York Magazines The Cut.

Rumpa må se bra ut!Det mener Jessica Simpson

En annen ny satsning i kampen mot den synlige rumpesprekken, er «Butt Crack Covers», som har designet et eget tøystykke som limes på huden der sprekken ligger. Lappene er laget i denim og har pålimte steiner og mønstre på seg for å gjøre det ekstra dekorativt når rumpesprekken kommer frem. Men resultatet ser vel egentlig mer ut som om man har på seg en stringtruse uten stropper når man bøyer seg.

Men som The Cut også skriver, kanskje det beste er å kjøpe bukser med litt høyere liv?

Relevante artikler videre:

Nå er denne jakka tilbake.Sjekk saken her!

På tide med en ny veske?Her finner du ti rimelige varianter!

Victoria Beckham tipser! Slik er de perfekte jeans

Publisert:

Finn mer innhold om: