Salgsshopping

silje
Publisert:

Selv om butikkene først åpner mandag, er det mange gode salgstilbud på nett allerede denne helgen. Designerbutikker som net-a-porter, mytheresa og shopbop har mange godbiter til bra priser.

Selv shopper jeg veldig strukturert på salg. Jeg kjøper både basisplagg og trendplagg som skal passe inn i den planlagte vårgarderoben. I år leter jeg spesielt etter plagg i duse puddertoner og jordtoner, en grå eller beige semsket skinnjakke, et par Prada slingbacks fra høstkolleksjonen, en Miu Miu bøtteveske og flotte kjoler (asos.com har mange fine).

Sånn generelt leter jeg alltid etter fine designersko, smykker og vesker på salg. En fin hverdagsveske i svart, beige, grå eller brunt får du rimelig på salg og er gode investeringer. Jeg shopper ofte klassisk design, men jakter også alltid på litt mer spesielle ting fra favorittdesignere som Alexander Wang, Rick Owens, Helmut Lang og Elisabeth & James. Jeans, basisplagg og støvletter er andre salgsfavoritter. Jeg drar alltid på salg den første dagen salget starter, de fineste tingene er sjelden igjen i min størrelse den sist dagen.

Bilder fra Shopbop og net-a-porter

Publisert: