Lisa Rinna overrasket alle under moteuken i København

STJAL SHOWET: Lisa Rinna er kjent fra serien «Real Housewives of Beverly Hills» og har også 3,5 millioner følgere på Instagram. Her poserer hun sammen med den danske moteprofilen Emili Sindlev.

Den amerikanske skuespilleren og realitystjernen Lisa Rinna (59) dukket opp på motevisningen til danske Rotate.

Publisert:

Et av de største og mest omtalte danske merkene, Rotate, viste sin nye kolleksjon på moteukens siste visningdag.

Designerne bak merket, Thora Valdimars og Jeanette Madsen, er ikke fremmed for å stelle i stand litt av et show når de inviterer gjester fra inn- og utland.

Ute på Bella Arena i København strømmet det til med moteprofiler som ønsket å se det siste fra merket. Og det var ikke bare feststemte antrekk vi fikk se på catwalken, men også «Real Housewifes of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna.

PÅ CATWALKEN: Lisa Rinna overrasket alle i København.

– De inviterte meg hit, jeg har alltid vært stor fan av merket og brukt det på «Housewives», forteller Rinna til MinMote backstage etter visningen.

– De spurte meg om jeg ville komme hit, og jeg bare «great»! Og her er jeg.

POPULÆR: Det var flere som ville ta bilde samme med «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen backstage.

Backstage på Rotate-visningen er det mange som prøver å huke tak i stjernen. Hun har vært en sentral del av realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» i mange år.

Den siste tiden har det derimot svirret en rekke rykter rundt det at hun ikke får fornyet kontrakten sin med serien. Nylig ble det kjent at stjernen ikke kommer til å være med i den nye sesongen av «RHOBH».

– Hvordan er livet ditt nå?

My life is fucking great! utbryter hun og fortsetter:

– Åtte år var «a good run», sier Rinna om realityserie-exiten.

FERDIG: «RHOBH» fortsetter, men Lisa Rinna, som har vært med i realityserien i åtte år, kommer ikke tilbake for ny sesong. Her er hun i 2017 sammen med Camille Grammer, Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Teddi Mellencamp Arroyave, Erika Jayne og Dorit Kemsley.

Sammen med Rinna på catwalken var også den norske moteprofilen og programlederen Janka Polliani, samt modellen Ceval Omar.

Omar har vært en del av motevisningen til Rotate tidligere, men dette er første gang vi ser Polliani på catwalken.

Janka Polliani.
Ceval Omar.
Publisert: