Justin Bieber i norsk design

GÅR FOR NORSK: Justin Bieber stylet jeans, hvit t-skjorte og hettejakke med smykker fra Crystal Haze, rett før helgen i Los Angeles. Kona Hailey Bieber til venstre.

– Dette går rett på første side i minneboken, sier designerne bak smykkemerket Crystal Haze.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Fredag kveld ble artisten Justin Bieber (28) avbildet med kona Hailey Bieber i Los Angeles. Bieber hadde stylet antrekket med ikke bare ett, men to kjeder fra det norske merket Crystal Haze rundt halsen.

– Vi er superstolte av å kunne si at Justin Bieber har kjøpt smykkene våre. Dette er noe man drømmer om, men nesten ikke tør å si høyt, sier en av designerne bak merket, Ophelia Alickaj.

Kjedene heter Serena Rainbow og Serena Clear. Bieber skal ha kjøpt smykkene selv på klesbutikken Kith på Sunset Blvd i Los Angeles.

Det opplyser merket i pressemelding til MinMote.

NYHETER

H&M trekker Justin Bieber-kolleksjon

– Vi lever drømmen vår hver eneste dag ved at vi er heldig nok til å kunne jobbe med hobbyen og lidenskapen vår. Det å få oppleve at en global kjendis kjøper og bruker smykkene våre er noe som går rett på første side i minneboken, fortsetter hun.

AVSLAPPET: Hailey og Bieber matchet hverandr ei grått, men Justins antrekk var hakket mer avslappet. Smykkene gir looken en ekstra edge.

Crystal Haze ble lansert i 2017 og selges i flere butikker internasjonalt i tillegg til Norge. Merket er kanskje mest kjent for smykkene med en fargerik gummibjørn på.

Crystal Haze har tidligere vært omtalt av nettsteder som Vogue, Wallpaper og Popsugar for å nevne noen.

– Tanken bak smykkemerket er å bli inspirert av barndomsminner som gir oss den nostalgiske følelsen. Smykkene handler om å dele og huske de beste minnene. Crystal Haze ønsker å få frem leken vi har i oss som barn, samtidig som vi kler oss opp i smykker som får oss til å føle oss sterke og vakre, sier Alickaj.

Også The Hills stjernen Whitney Port har flere ganger blitt sett i de nostalgiske smykkene.

Publisert: