Nyheter

Kaia Gerber i flørt med Pete Davidson

FLØRTER: Supermodellen Kaia Gerber og komikeren Pete Davidson har blitt observert sammen de siste månedene. Foto: Doug Peters, Pa Photos/ Jpa, Pa Photos

Supermodellen (18) ser ut til å ha funnet tonen med komikeren (25) etter å ha møttes på moteshow.

 • Elise Alexandra Gulbrandsen
 • Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kaia Gerber har vært et av de heteste modellnavnene den siste tiden. Nå ser det ut til at hun har funnet tonen med komiker Pete Davidson.

De to er observert sammen en rekke steder, og de har også blitt fotografert hånd i hånd på tur i upstate New York, ifølge E! som også har snakket med kilder rundt paret.
Kaia Gerber, som er datter av den legendariske modellen Cindy Crawford, har gjort braksuksess som modell, og har hatt en travel timeplan med fotoshooter og catwalk-jobb i både inn- og utland.
Se så like: Kaia Gerber kopierte morens ikoniske antrekk
Selv om Pete Davidson først og fremst er komiker og profil i «Saturday Night Live», har han også prøvd seg som modell for designeren Alexander Wang.

Den han gikk side om side med var ingen hvem som helst i modellbransjen, for med på det samme showet var også Kaia Gerber.

FØRT SAMMEN PÅ MOTESHOW?: Det ryktes at Kaia Gerber og Pete Davidson først fant tonen da de begge gikk på catwalken for Alexander Wang i New York City i mai. Foto: Mike Coppola/AFP

Motemagasinet Cosmopolitan skriver at det ikke er kjent hvordan de to først møttes, men at de trolig møttes under moteshowet.
Davidson har tidligere vært forlovet med artisten Ariana Grande, men forholdet ble ikke langvarig. Grande rakk å ta en KJÆRESTE-TATOVERING SOM HUN SENERE DEKKET OVER.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Supermodell-møte: Mor og datter forteller om karrieren

 2. KLÆR

  Kaia Gerber kopierte moren Cindy Crawford

 3. NYHETER

  Se Pete Davidsons modelldebut

Relaterte artikler

NYHETER

Supermodell-møte: Mor og datter forteller om karrieren

NYHETER

Tilskuer stormet Chanel-catwalken

NYHETER

Stjerneparet overrasket på rød løper

NYHETER

Slik var det på innsiden av Chanel-visningen i Paris: - En maktdemonstrasjon

NYHETER

Den norske moteyndlingen Inti Wang gikk for Balenciaga

NYHETER

Met-galla 2022: Kim kom i verdens dyreste kjole

HÅR

Kate med trendy og budsjettvennlig hårbøyle