Löwengrip om kjæresten: – Aldri følt meg så trygg

TUNG TID I KARRIEREN: Isabella Löwengrip har fortalt om en tung økonomisk tid. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB scanpix.

Isabella «Blondinbella» Löwengrip (29) åpner opp om forholdet til sin nye kjæreste.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Den siste tiden har den svenske influenceren Isabella «Blondinbella» Löwengrip fortalt åpent om at hun har hatt det tøft. Karrieren har vært på hell, og selskapet hennes har vært så nært konkurs at hun har måttet dra i nødbremsen.

På en annen side er privatlivet nå mer stabilt enn tidligere, ifølge et nytt innlegg på influencerens blogg.
– Jeg har nok aldri følt meg så trygg i et forhold tidligere. Det spiller ingen rolle om det stormer. Vi har våre egne liv. Jeg vet at mange er nysgjerrige på mitt forhold, men det er så mange å ta hensyn til så derfor velger jeg å ikke skrive om ham, skriver Löwengrip før hun fortsetter med at hun skal være med kjæresten til Nasdaq hvor han skal notere et nytt selskap på børsen.

Så du? Flytter til hemmelig adresse
«Blondinbella» har tidligere kommet med små drypp fra kjærlighetslivet, og har bekreftet at hun er i et forhold med milliardæren Erik Selin (52).

Selin har gjort det skarpt som eiendomsutvikler, og har bygget seg opp en solid formue. Han er blant Sveriges rikeste, og verdens 1008 rikeste ifølge Forbes. Men i motsetning til sin kjæreste er han mediesky og har ikke vært veldig synlig i offentligheten.

I et intervju med Expressen har Löwengrip tidligere vært tydelig på at hun ikke ønsker økonomisk støtte fra kjæresten.
– Han har så mye erfaring, men han kjenner meg og vet hvor viktig det er at jeg får meg ut av denne krisen på egenhånd. Han kan være en emosjonell støtte, men resten må jeg klare selv, sier Löwengrip.
Les også: Vurderer å trappe ned som influencer

Både Löwengrip og Selin har tidligere vært gift, og begge har to barn hver. Etter skilsmissen har «Blondinbella» også hatt et krevende brudd med Hampus Jarlbo. Hun beskrev det som «bekmørkt» og «et levende mareritt».

PÅ MOTEFEST: Isabella Löwengrip. Foto Christine Olsson / TT.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.