Meghan Markle markerte seg i knallrødt

KNALLSTERKT: Motepressen mener Meghan og Harry er et av de best kledde Windsor-parene i historien etter dette moteøyeblikket lørdag. Foto: NTB scanpix

Noen bedre måte å fullføre siste del av det kongelige livet på en i et knallrødt wow-antrekk?

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Hertuginne Meghan Markle av Sussex og prins Harry returnerte til London i helgen for å delta på Mountbatten Music Festival i Royal Albert Hall. Dette var en av deres aller siste oppgaver som kongelige. Siden annonsering om at de to tar et steg tilbake fra det royale rampelyset 31. mars, har paret holdt en lav profil med sønnen Archie i Canada.

NYHETER

Kate tok en Diana

Men for comebacket i London valgte hertuginnen et antrekk som fikk den internasjonale motepressen til å juble. Harpers Bazaar påpeker at dette er et av hennes aller beste antrekk gjennom tiden i det kongelige rampelyset.

POWER DRESSING: Hertuginnen og hertugen av Sussex matchet i knallrødt da de deltok på Mountbatten Music Festival i helgen. Foto: NTB scanpix

Prins Harry matchet Meghan i marineuniformen med medaljer fra tiden i Afghanistan. Dette var trolig siste gang han brukte denne.

Meghan gikk nemlig for en ton-i-ton-look bestående av kjole, sko, øredobber og veske i knallrødt. Kjolen med en chic kappe over skuldrene var fra Safiyaa, pumps fra Aquazzurra og clutchen fra Manolo Blahnik.

Et antrekk med wow-faktor, skriver Vogue og legger til at Meghan og Harry er et av de best kledde Windsor-parene i historien.

KJENDIS

DERFOR BLE DIANA ET INTERNASJONALT STILIKON

SISTE DAGER SOM KONGELIGE: Meghan Markle fikk motepressen til å juble da hun dukket opp i dette wow-antrekket lørdag. Foto: NTB scanpix
Publisert: