Juliane Snekkestad er modell for Kylie Jenner

MODELL: Juliane Snekkestad er Kylie Jenners nye modell.
MODELL: Juliane Snekkestad er Kylie Jenners nye modell. Hallgeir Vågenes / VG

– Utrolig gøy, sier hun til MinMote.

Kylie Jenner har hanket inn norske Juliane Snekkestad som sin nye modell. Jenners egne sminkemerke la nylig ut et bilde på Instagram til sine nesten 26 millioner følgere, hvor de fremmet øyenskyggepaletten sin. Men det er ikke bare øyenskyggene som skiller seg ut her – hvert fall ikke for oss nordmenn.

Modellen som viser frem denne paletten er nemlig ingen ringere enn Juliane Snekkestad fra Tønsberg. Snekkestad har også selv delt kampanjebildet på sin Instagram-konto, og skrevet at hun er en del av den nye kampanjen.

Hun sier til MinMote at hun syns det var gøy å få forespørselen, og at det var stas å gjøre jobben.

– Det var utrolig gøy. Veldig hyggelige mennesker alle sammen. Det ble en lang arbeidsdag, så det hjelper alltid å ha fine folk på set.

Snekkestad begynte å jobbe som modell allerede som femtenåring, og har med det allerede over 10 års erfaring i bransjen.

– Jeg kommer absolutt til å holde på så lenge jeg orker og så lenge jeg kan jobbe. Det jeg i hvert fall kan røpe er at jeg virkelig har fått større motivasjon til å fokusere mer på jobb nå som jeg kun har meg selv å tenke på, pluss hundene. Så det blir mye i utlandet fremover, vil jeg tro, sier hun til MinMote.

Hun har også gjort jobber som skuespiller, og har blant annet vært å se storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» fra 2019. Tønsberg-jenta ble for alvor kjent for det norske folket i 2018, da nyheten om at hun hadde funnet kjærligheten med sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby.

I mars ble det dog kjent at forholdet mellom de to hadde tatt slutt.

SUPERSTJERNE: Kylie Jenner har gjort seg rik på sminke. Nå har merket hanket inn norsk modell.
SUPERSTJERNE: Kylie Jenner har gjort seg rik på sminke. Nå har merket hanket inn norsk modell. ANDREW KELLY / Reuters

Marianne Hanson er Snekkestads agent i byrået Team Models.

– Det er en jobb hun har booket via byrået sitt i London. Hun jobber mye med mote, så det er også gøy at hun har blitt booket til en beauty-jobb, sier Hanson til MinMote.

Snekkestad har jobbet som modell i mange år, for blant andre store merkevarer i inn- og utland som Nakd, Asos, Nelly og BikBok. Hun er av Eivor Øvrebø, byråsjef i Team Models, beskrevet som ei «grepa, ålreit jente» som jobber hardt.

Kylie Jenner er den yngste av Kardashian-søstrene, og har skapt seg et stort navn i skjønnhetsindustrien. Hennes sminkemerke Kylie Cosmetics har gjort henne til verdens yngste selvskapte dollarmilliardær. Hun slo seg stort opp med såkalte «Lip kits», som hun lanserte i 2015, og har siden ekspandert sminkeimperiet – og snudd leppekritikk til en suksesshistorie.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?