Emmy Awards: Se de fargesterke antrekkene

FARGERIKT: På nattens Emmy-løper så vi spesielt mange fargesterke antrekk. Moses Ingram (t.v.), Anya Taylor-Joy og Marielle Heller (t.h.) var blant stjernene som hadde tatt turen.

Kjendisene omfavnet flere trender under nattens prisutdeling.

Publisert:

Søndag 19. september ble den røde løperen rullet ut foran Microsoft Theater i Los Angeles. Det var nemlig duket for Emmy Awards, og mens vi sov søtt her i Norge ble stjerner fra TV-bransjen hyllet med fest og skinnende statuetter.

Men vi synes selvfølgelig det også var ekstra gøy å se på den lille festen som fant sted før selve prisutdelingen. Ja, du vet hva vi snakker om: den røde løperen! Verdens største TV-stjerner hadde tatt turen til Los Angeles, og de hadde selvfølgelig tatt på seg finstasen i den anledning.

Fikk du ikke med deg Met-gallaen forrige uke? Se på de ville antrekkene fra festen her!

Kjendisene hadde virkelig omfavnet en av årets store trender på den røde løperen. Det krydde nemlig av fargerike looks i Los Angeles i natt. Sarah Paulson og Tracee Ellis Ross gikk begge for knallrøde kjoler, mens Anya Taylor-Joy og Michaela Coel lyste opp i gult.

TRENDY: Sarah Paulson gikk for en rød kjole som matchet Emmy-løperen. Kombinasjonen av den sterke fargen og de voluminøse ermene gjør dette til en nokså trendy øyeblikk. Kjolen er fra Carolina Herrera.
GLITRET: Tracee Ellis Ross’ kjole gjorde seg så godt til hennes fantastiske hår. Kjolen fra Valentino hadde en avslappet passform, men den bare skulderen og det glitrende materialet gjorde henne rød løper-klar.
ÅPEN RYGG: Anya Taylor-Joys sin Christian Dior-kjole hadde til og med lommer på seg. Et avslappet grep til en ellers typisk rød løper-kjole.
KNALLGULT: Michaela Coel hadde på seg en kjole fra Christopher John Rogers med stor sløyfe bak og langt slep. Det knallgule antrekket ble toppet med matchende sko. Hun vant sin første Emmy for skrivejobben hun har gjort med serien «I May Destroy You», hvor hun også spiller hovedrollen.
KLÆR

Kjendisene elsker klærne til Marie (19)

Det var ikke bare under utdelingen «The Crown» tok storeslem. Skuespillerne i serien hadde også flere lekre antrekk på nattens røde løper.

Emma Corrin gikk for et langt mer nedtonet antrekk – i hvert fall når det kommer til farge! Hennes Miu Miu-look må vi nemlig ta en litt nærmere titt på. Kjolen i seg selv er nokså enkel. Off shoulder og lang. Men det er det som er valgt til kjolen som vekte oppsikt.

På hodet hennes hadde hun nemlig fått et matchende hodeplagg, og armene hennes hadde de stylet med lange hansker som var åpne på fingertuppene som hadde fått lange spisse negler.

DET LILLE EKSTRA: Stjerneskuddet Emma Corrin fikk virkelig fart på blitsregnet da hun dukket opp med denne hodepryden på den røde løperen.

Sminken til Emma Corrin er også verdt å nevne. I tillegg til en «enkel» look gikk nemlig stjernen for en såkalt «no make-up makeup-look», men med litt gullskygge på øyenlokket og lett rosa lepper. Det du også må legge merke til er hennes sylskarpe manikyr!

FLERE DETALJER: Antrekket til Emma Corrin er fra Miu Miu og består ikke bare av en interessant hatt. Legg også merke til hanskene som er åpne på fingertuppene.
INTERESSANTE HANSKER: Alt ligger i detaljene, som man sier. Det har nok stylisten til Emma Corrin tenkt denne kvelden. Bare se på hanskene (og neglene!) hennes.

Men det var jo ikke bare disse stjernene som hadde tatt turen til Los Angeles denne kvelden. Her er noen av de mange antrekkene fra den prestisjefylte Emmy-utdelingen:

PRINS MED PRIS: Josh O'Connor hadde smoking fra Loewe da han tok imot pris for rollen i «The Crown» i kategorien for beste mannlige skuespiller i et drama.
CROPTOP: Gillian Anderson vant pris for sin rolle i The Crown. Hun var kledd i todelt antrekk med frynser fra Chloe.
DRONNING: Olivia Colman vant pris for beste kvinnelige skuespiller i et drama for rollen i «The Crown». Hun var kledd i antrekk fra Roksandra.
IØYNEFALLENDE: Angela Bassett gikk for en svart kjole fra Greta Constantine med gigantiske, rosa volanger over hele kjolen.
FRISKT: Det var flere som gikk for sterke farger denne Emmy-kvelden. Uzo Aduba var blant dem. Hennes Christina Ottaviano-kjole besto både av den trendy halternecken og lag på lag med stoff.
FJÆR: Cynthia Erivo hadde en spesiell kjole med fjærdetaljer fra Louis Vuitton.
EKSKLUSIV LOOK: Elizabeth Olsen hadde en minimalistisk og elegant kjole fra luksusmerket The Row, som søstrene Mary-Kate og Ashley tilfeldigvis er designerne og eiere av.
ELEGANT: Kerry Washington i kjole med spaghettistropper og korsett. Kjolen er fra merket Etro.
GLITRET: Emerald Fennell, kjent fra «The Crown», hadde lekker kjole fra Valentino.
ENKEL: Kate Winslet i kjole fra Giorgio Armani.
VOLUM: Nicole Byer i en ekstravagant kjole designet av Christian Siriano.
FLØYEL: Skuespiller Jason Sudeikis hentet hjem en Emmy for rollen i «Ted Lasso». Han var stilig antrukket i dress i fløyel fra Tom Ford.
KNALL: Kaley Cuoco hadde knallfarget kjole fra Vera Wang.
OFF SHOULDER: Eliana Kwartler i knallrosa kjole med pufferm.
KUL KATT: Skuespiller Ellen Pompeo kom i heldress fra luksusdesigner Elie Saab.
POPULÆR: Navnet Regé-Jean Page var på alles lepper etter at han var å se i Netflix-serien «Bridgerton». Selv om hans rolle der visstnok skal være ferdig, er han nok svært aktuell for mange andre produksjoner. Under nattens Emmy Awards gikk han for Giorgio Armani fra topp til tå.
KNALL: Catherine O'Hara, kjent fra blant annet «Schitt’s Creek», var kledd i topp med slep og matchende bukser.
AMERIKANSK DESIGN: Det unge stjerneskuddet Beanie Feldstein gikk for kjole fra Brandon Maxwell under nattens Emmy Awards.
LILLA: America Ferrera var blant de få som gikk for lilla kjole denne Emmy-kvelden. Kjolen er fra Juan Carlos Obando.
EN SVINGOM: Yara Shahidi glitret i smykker fra Cartier og en grønn, voluminøs kjole fra Dior.
GLITRET: Taraji P. Henson i en kjole fra Elie Saab med dyp utringning.
ENKELT, MEN KULT: Issa Rae gikk for en smått gjennomsiktig look fra Aliétte.
SHOWTIME: Billy Porter ved hvordan man ter seg på rød løper. Hans svarte antrekk fra Ashi Studio fikk virkelig skinne på den røde løperen.
MONOKROM: Skuespiller Daniel Levy hadde valgt antrekk fra Valentino til den store festkvelden. Monokromt trenger ikke bety kjedelig!
BUSH I BLUSH: Sophia Bush hadde på seg en pudderfarget kjole fra Markarian, og kombinerte den med røde detaljer.
SLØYFE: Skuespiller Mindy Kaling i kjole fra Carolina Herrera med stor sløyfe.
KOM I DRESS: Vi har sagt det før, og sier det igjen. Dressen funker til det meste, sånn som her på rød løper på skuespiller Leslie Grossman.
TYLL: Robin Thede i sjøgrønn prinsessekjole i tyll.
OLD HOLLYWOOD: «Pose»-stjernen Mj Rodriguez strålte i den turkise kjolen hun har designet i samarbeid med Atelier Versace. Inspirasjonen var «old Hollywood».
MIKS: Madeline Brewer, kjent for mange som Janine i «The Hanmaids Tale», kombinerte en kobberfarget kjole med kongeblå sko.
PUTT EN BLAZER PÅ DET: Amy Poehler i glitrende skjørt og oversized blazer.
Publisert:

Finn mer innhold om: