Kylie Jenner innlagt på sykehus

SYK: Kylie Jenner går glipp av moteuken i Paris på grunn av sykdom. Foto: O'connor/Pa Photos

Skjønnhetsgründeren (22) må droppe moteuken i Paris.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kylie Jenner er innlagt på sykehus på grunn av influensalignende symptomer som kvalme og svimmelhet, ifølge medier som blant andre TMZ og People.

Etter planen skulle hun egentlig reist til moteuken i Paris for å være med på Balmain-showet førstkommende fredag. Jenner har nemlig samarbeidet med det franske motehusets sjefdesigner Olivier Rousteing om en ny sminkekolleksjonen som skulle lanseres under showet.

– Som dere vet gjorde jeg meg klar til å dra til Paris for Balmain-showet under moteuken for å lansere sminkesamarbeidet med Olivier. Dessverre er jeg veldig syk og kan ikke reise likevel. Hjertet mitt er knust for at jeg går glipp av showet, men jeg vet at mitt fantastiske team og mine venner som er til stede vil hjelpe meg å være der i ånden, skriver realitystjernen på Twitter.

HELE FAMILIEN: Travis Scott, Kylie Jenner og datteren Stormi på premieren av «Look Mom I Can Fly». Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for Netflix/AFP

Samarbeidskolleksjonen skal bli solgt via Kylie Cosmetics.

Jenner gikk også glipp av Emmy-utdelingen tidligere denne uken, hvor hun egentlig skulle delt ut en pris sammen med søstrene Kendall Jenner og Kim Kardashian West.

Ifølge Daily Mail har hun Caitlyn Jenner ved sin side på sykehuset, mens moren Kris Jenner er på Paris Fashion Week.

Publisert: