Victoria Beckham samlet storfamilien til moteshow

SPENT GJENG: Romeo, Cruz, David og Harper Beckham venter på mamma Victoria Beckhams visning. Helt til venstre sitter Vogue UK-redaktør Edward Enninful. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP.

Familien samlet for Victoria Beckhams (45) nyeste kleskolleksjon som beskrives som «praktisk chic».

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Tradisjonen tro satt ektemannen David (44) og barna Romeo (17), Cruz (14) og Harper (8) på første rad da Victoria Beckham viste sin siste kolleksjon.
Men til visningen under London Fashion Week hadde Victoria også fått med seg både moren Jackie Adams og faren Tony Adams samt svigermoren Sandra West.
Vogue beskriver samlingen som en ekte familieaffære.

PÅ MOTESHOW: Jackie Adams (t.v.) og Sandra West på vei til moteshow. Foto: Isabel Infantes/Pa Photos.

Eldstemann Brooklyn (20) ikke var å se. Han befinner seg nemlig i USA, men han la ut flere poster på Insta-story for å støtte moren.

NYHETER

Vekket Posh Spice til live i Vogue-intervju

Visningen ble holdt i ærverdige Banqueting House, og på catwalken var modellene kledd opp i det magasinet mener var både praktisk og chic.

STILRENT: Beckhams kolleksjon hadde en nøytral fargepalett med innslag av blått og gult. Det ser heller ikke ut til at den store kragen går noe sted med det første. Foto: Henry Nicholls/Reuters.

Til tross for at Beckham har skapt seg et stort navn i motebransjen, har merket slitt økonomisk og gått med et heftig underskudd på over 145 millioner kroner siden det ble grunnlagt i 2008, ifølge Sky News.

KJENDIS

LA DEG INSPIRERE AV VICTORIA BECKHAMS STIL

Kolleksjonen som ble vist frem i helgen besto av klassiske plagg som kåper, dresser, bluser og strikk, samt mer spesielle detaljer som lårhøye trange støvletter.

– Denne sesongen har jeg tenkt på spennet mellom eleganse og opprør. Jeg ble inspirert av forskjellige ideer om kvinner, ulike karakterer, ulike øyeblikk og holdninger, helt uten begrensninger. Den overordnede følelsen av at vi ikke trenger å følge reglene, men våre egne instinkter, skrev designeren selv på Instagram.

Victoria Beckham

Victoria Beckham AW 20. Foto: AFP.

Victoria Beckham

Victoria Beckham AW 20. Foto: AFP.

Victoria Beckham

Victoria Beckham AW 20. Foto: AFP.

Victoria Beckham

Victoria Beckham AW 20. Foto: AFP.

DESIGNER: Victoria Beckham etter at modellene hadde gått på catwalken. Foto: Henry Nicholls/REUTERS.
FULLT HUS: I salen satt også flere motepersonligheter som blant annet Anna Wintour og Edward Enninful. Foto: Henry Nicholls/Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.