H&M trekker Justin Bieber-kolleksjon

IKKE FORNØYD: H&M lanserte en kolleksjon med Justin Biebers navn og ansikt. Det falt ikke i god jord hos artisten.

– Av respekt for kolleksjonen og Justin Bieber, har vi tatt vekk plaggene fra våre butikker og på nett, sier kleskjeden i en uttalelse.

Malin Gaden
Publisert:

Det har stormet rundt den svenske kjedebutikken H&M de siste dagene etter at en lite fornøyd Justin Bieber (28) tok til Instagram for å fortelle sine 270 millioner følgere hva han synes om deres nyeste kolleksjon.

H&M har nemlig lansert plagg hvor blant annet ansiktet til popstjernen er trykket på.

– Alt uten min tillatelse og godkjenning. Jeg ville ikke kjøpt det hvis jeg var deg. H&M-merchen de har laget av meg er søppel og jeg godkjente det ikke. Ikke kjøp det, skrev artisten på sin Instagram-story ifølge E24.

Nå trekker kleskjeden kolleksjonen, skriver BBC.

I artikkelen til E24 kommer det frem at flere av plaggene i kolleksjonen ble trykket med svart-hvitt-bilder av Bieber.

Den svenske kjeden sier i en uttalelse at de har fulgt korrekte godkjennelsesprosedyrer, men at de likevel velger å fjerne klærne.

– Av respekt for kolleksjonen og Justin Bieber, har vi tatt vekk plaggene fra våre butikker og på nett, står det i uttalelsen gjengitt av BBC.

Justin Bieber har ikke kommentert H&Ms valg om å fjerne kolleksjonen.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: