Minnebok for 2022: Emilie Skolmen

CALI LIFE: Emilie Skolmen og samboeren, manusforfatter Henrik Aspeflaten, tok med seg sønnen Jon til California fra oktober til desember.

Sønnen Jon (11 måneder), nytt hjem og lange avbrekk i Stockholm og California er det som har preget året til skuespiller Emilie Skolmen (30) og samboeren Henrik Aspeflaten.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I denne nyttårsspalten har MinMote bedt kjente profiler fra mote- og underholdningsbransjen dele noen glimt fra året som har gått.

Nå er det «Basic Bitch»-skuespiller Emilie Skolmen som deler sine beste minner fra de siste tolv månedene:

Januar:

– Januar 2022 kommer jeg ALDRI til å glemme, for da kom min elskede sønn Jon til verden.

Februar:

– Februar gikk med til å prøve og feile i nye roller. Her, en liten ammepause på doen på vulkan etter fem minutter ute i frisk luft. På tross av kontinuerlig amming, lite søvn og bæsjebleier trives vi i den nye tilværelsen.

Mars:

– Vi flyttet inn i ny leilighet rett før termin, så var ikke før i mars vi kom oss ordentlig på plass i vårt nye hjem.

April:

– April og første tur som familie. En liten hytte i Lysekil. Gikk som regel rundt i truse og amme-BH, spiste litt, tuslet litt og tok det helt med ro.

Mai:

– I mai gikk turen til Bergen, der «Basic Bitch» vant Gullruten for beste humorserie wooop!! Fortsatt hiiimla stas!

Juni:

– Juni var duket for første bobiltur som familie på tre! Vi var enige om at det var en suksess på tross av seng på 120 centimeter, bleieskift og morgen kl 05.30.

Juli:

– Juli og endelig sommerferie! Mesteparten av tiden brukte vi i dette huset i Helsingør med fiiine venner.

August:

– August gikk med til å rydde ned leilighet og bo hos familie da vi skulle leie ut hjemme vårt på grunn av permtur til Stockholm og California.

September:

– September = Stockholmliv! Og HEJ som vi trivs med fika, fralla och mys på stan.

Oktober:

– Oktober og ny transportetappe. Denne gangen hjem og videre over dammen. En smule lei av å bo i bag, og 12 timer på fly med baby er ikke favoritthobby, men vi fikk det til!

November:

– November = Californialiv! På tross av jetlag njutes det. Solen og California er akkurat så Californiaete som vi håpet på.

Desember:

– Desember og endelig hjemme. Å være på reisefot er gøy! Meeen å komme hjem til familie, venner, leilighet og jul – det er det aller beste.

NYHETER

Minnebok fra 2022: Emilie Stordalen

NYHETER

Minnebok fra 2022: Alexandra Hoang

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert: