Sjekk hertguinne Kates eksklusive India-garderobe

Kate

Spesialsydde indiske kreasjoner, rådyre smykker og eksklusive britiske motehus utgjør den første smakebiten på den fargerike India-garderoben til hertuginne Kate (33).

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Kate

JENNY PACKHAM: En av hertguinnens favorittdesignere hadde også spesialsydd en kreasjon hvor broderiet var sydd i India for anledningen. Foto: Getty Images

Kate

ANITA DONGRE: Kate fikk spesialsydd en kjole fra det indiske merket Anita Dongre til besøket i India. Foto: Getty Images

Kate

EMILIA WICKSTEAD: Dag 2 gikk Kate for en kremhvit kjole fra en av hennes favorittdesignere. Hun matchet kjolen med en beige clutch fra Mulberry, og sko L.K. Bennett. Foto: Getty Images

Kate

ALEXANDER MCQUEEN: Kate gikk for en etniskinspirert kjole fra luksusmotehuset Alexander McQueen, dag 1 i India. Foto: Getty Images

FEMININ: Kjolen fra Alexander McQueen var i en brent oransjfarge og med peplum-detaljer i livet. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate og prins William er på en offisiell reise i India og Bhutan, hvor de blant annet har besøkt Taj Mahal, et slum-område i Mumbai og vært på ball med Bollywood-stjerner. Hertugparets reise har så vidt begynt, og avsluttes om seks dager.

Kate, som fikk massiv oppmerksomhet for sin indisk-inspirerte kjole fra Saloni forrige uke, sparte heller ikke på garderobeskattene under de første dagene i India.

Alexander McQueen

Under besøket på Taj Mahal for å hedre terror-ofrene i 2008, hadde hertguinnen på seg en etniskinspirert kjole fra den britiske designeren Alexander McQueen. Kjolen hadde innsving og peplum-detalj i midjen, og er fra luksusmerkets prefall 2016-kolleksjon.

HÅR

Kate får skryt for ny frisyre

Kate matchet kjolen med en beige Russel & Bromley-clutch og klassiske beige pumps fra L.K Bennett. I ørene hang gulløredobber fra Cassandra Goa som ifølge Daily Mail har en prislapp på 17440 kroner.

Anita Dongre

SOMMERLIG: Kate spilte cricket iført et avslappet, men tekkelig antrekk fra den indiske designeren Anita Dongre. Solbrillene er fra Ray Ban. Foto: Getty Images

Senere samme dag besøkte William og Kate en skole, og et slumområde i Mumbai. Hertguinn hadde da på seg en fargerik maxikjole fra den indiske designeren Anita Dongre.

NYHETER

Derfor er Kate et folkelig moteikon

SPESIALSYDD: Jenny Packham-kjolen er spesialsydd for anledningen, og perlene er brodert på i India. Foto: Getty Images

Den turkise og rosa kreasjonen hadde lange ermer, avrundet hals og var markert i midjen med et rosa belte. Som en motsetning til de svindyre gulløredobbene fra antrekk nummer 1, var hertguinnen nå iført ørepynt fra billigkjeden Accesoriza til rett under 100-lappen. På bena hadde Kate beige espadrilles med kilehæl.

Jenny Packham

Ifølge Daily Mail skal hertuginnen ha uttalt at hun ville ha på seg antrekk fra en indisk designer så tidlig som mulig under det offisielle besøket, for å hedre det fantastiske designtalentet i Mumbai.

KREMHVIT: Emilia Wickstead er designeren bak Kates delikate antrekk. Foto: Getty Images

Samme kveld var det klart for Bollywood-ball og hertugparet fikk mengde seg med bransjens heteste stjerner. I den anledning hadde Kate på seg en kongeblå kjole fra en av sine

favorittdesignere – Jenny Packham. Kjolen var spesialsydd for anledningen og hadde tydelige indiske referanser i både mønster og sjal. Perlene var forresten brodert på i India.


Les også: Hertuginne Kate på gjenbrukstoppen – bruker klær fra studietiden

Det var umulig å ikke legge merke til Kates store, blå øredobber. Disse er laget av den indiske designeren Amrapali. Øredobbene skal ifølge den britiske avisen koste over 31 000 kroner.

Emilia Wickstead

Dag 2 besøkte Kate og William unge entreprenører i Mumbai, og hertuginnen var antrukket i en kremhvit kjole med symmetrisske brystlommer. Den delikate kreasjonen er fra en av Kates favorittdesignere - Emilia Wickstead, og koster rett i underkant av 20 000 kroner. Designerkjolen ble matchet med en beige Mulberry-veske og signatur-pumpsene fra L.K Bennett.

Få med deg siste episode av Trendguiden:

Publisert:

Finn mer innhold om: