Slik reagerer sosiale medier på Emmy-antrekkene

emmys memes

Ingen prisutdeling uten humoristiske poster på sosiale medier i etterkant. Her er de villeste sammligningene fra Emmy Awards.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
emmys memes

Skjermbilde: Instagram.com/@girlwithnojob

emmys memes

Skjermbilde: Instagram.com/@amyschumer

Nattens Emmy-utdeling sørget for at «Game of Thrones» skapte TV-historie da de sanket inn sin 38. Emmy-statuett, og ga oss atter en gang et kjoleshow uten like på den røde løperen. Det er også lagt ned stor innsats i å skinne på den røde løperen, og det har gjennom årenes løp ført en rekke fantastiske antrekk vi aldri glemmer.

Men ingen glamorøs prisutdelingen uten artige sammenligninger på Instagram og Twitter i etterkant.

Claire Danes hadde riktignok på seg kveldens mest glamorøse kjole fra Schiaparelli, men får pepper for både kjole og gulaktig brunfarge på den røde løperen. Aner vi en aldri så liten spraytan-felle her?

Slik påfører du selvbruning for et naturlig resultat.

Amy Schumer dro en sammenligning av seg selv ved siden av en tegneseriefigur da hun forberdte seg til utdelingen. I skrivende stund har bildet fått over 45 000 likes og i overkant av 600 kommentarer.

Ellie Kemper, kjent fra blant annet The Office, dukket opp på rød løper i en kjole hvor mønsteret ble sammenlignet med en lampe fra 70-tallet...

Selv om den siste episoden av TV-serien Friends ble sendt i 2004, dukket to gamle kjenninger opp på den røde løperen som om ingenting hadde skjedd.

Den ironiske Instagram-brukeren @girlwithnojob sammenligner formen og printet på kjolen til Sarah Hyland med en bordbrikke. Er du enig?

Publisert: