Kourtney Kardashian på date i bisarr minikjole

FLØRTINGS: Kourtney Kardashian lever livets glade dager i Cannes med det amerikanske presse kaller hennes nye boytoy, Younes Bendjima. Foto: Splash News/NTB scanpix.

Kourtney Kardashian (38) vakte oppsikt med både kjole og het flørt i Cannes.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Filmfestivalen i Cannes tiltrekker seg stort sett det som kan krype og gå av kjendiser verden over. Kardashian/Jenner-søstrene har nylig ankommet den franske byen, og bor på en privat yacht i havnen.

Mandag kveld ble storesøster Kourtney spottet iført en minikjole med et naken-trykk på. Daily Mail beskriver minikjolens trykk som gresk-inspirert og merkelig, mens Long Room mener hun rocker den.

Kjolen stylet hun med høye sandaler, en oransje clutch-veske, stram hestehale og den nye flørten, Younes Bendjima (23), ved sin side.

NYHETER

SE BELLA HADIDS KJOLEGLIPP HER!

MOVING ON: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima ble sett på vei inn på utestedet Gotha i Cannes, natt til tirsdag. Foto: Splash News/NTB scanpix

Kardashian og den 15 år yngre bokseren og modellen Bendjima, skal ifølge en rekke internasjonale medier som Daily Mail, E!Online og Us Magazine ikke ha et seriøst forhold, men et svært romantisk øye til hverandre.

Ifølge The Sun skal paret ha begynt å date hverandre i oktober 2016. 23-åringen er født i Algerie, og har base både i New York i Paris , når han ikke er i Los Angeles. Kardashians har hatt et av og på-forhold til Scott Disich, som hun har tre barn med, i over ni år.

untitled link

Etter besøket på utestedet Gotha i Cannes natt til tirsdag, dro paret sammen i 23-åringens sportsbil.

untitled link

De har blitt observert i Cannes flere dager på rad sammen, blant annet på stjernehotellet Hôtel du Cap-Eden-Roc.

A post shared by Femme Dz (@espace_femmedz)
Publisert: