Svar på spørsmål

silje
Publisert:

Jeg får inn så mange spørsmål i uken, at det er helt umulig for meg å få svart på alt. Men nå tar vi en runde igjen, her har jeg plukket ut en del av spørsmålene som kom inn forrige uke.

Jeg lurte på om du har tips på bra overnatting i New York? Jeg er veldig usikker på hvor jeg skal bo. Usikker på om jeg skal gå for ett hotell oppe ved Rockefeller senter eller lengre ned ved West Village/Greenwich/Noho/Soho. Ett annet spørsmål også, hvor ligger den beste Intermix-butikken?

Ellers må jeg si at jeg syns bloggen din er kjempebra, følger den hver dag. Hilsen Ann Kristin

Hei Ann Kristin, Selv om det er veldig hyggelig å bo i Soho, har jeg endt opp med å bo i Midtown, i nærheten av 34 street og Times Square, fordi det er såpass sentralt. Men det spørs helt hva dere vil gjøre, Soho og West Village er også superhyggelig. Jeg bruker ofte kjeden Comfort Inn, de har billig, rene og ganske store rom til å være NY. Jeg anbefaler deg å søke på Tripadvisor, der får du mange gode anbefalinger til det området du ønsker. Den beste Intermix-butikken synes jeg ligger på Madison, men i den i Soho er det kjempebra service. God tur!

Når kommer H&M Garden Collection? Hilsen Nina

Hei Nina, den kommer i slutten av mars. Hilsen Silje

Hei!

Jeg bare lurer på en ting. Hvilke lave sko kan man bruke til lakktights? Synes det blir litt mye “skinn” med støvletter, så lurer på om du har noen tips.

Hei Frøydis, Jeg hadde jeg gått for noen tøffe MC-boots. Hvis du synes det blir for mye, er det jo tøft med et par ankelboots i semsket skinn (det bryter med looken). Vil du ha et helt annet uttrykk velger du et par Converse, det funker alltid. Hilsen Silje

Hei Silje

Elsker bloggen din, får mange gode tips til hvordan jeg kan sprite opp garderoben med enkle grep – tusen takk Lurer på om du har noen tips til feminine og sexy sko/boots til meg? Har alltid syntes at det er utrolig flott og feminint med høye hæler, men blir nærmere 2 meter så fort jeg får litt hæl på skoen (noe jeg ikke syns er noe gøy, da forsvinner liksom litt av den feminine følelsen). Syns det er greit nå på vinteren som jeg kan bruke boots uten hæler, men til våren/sommeren syns jeg det er så fint med solbrune legger i litt mer sexy sko enn flipflops og ballerinas. PS! Digger forresten de grå Tamaris-bootsene dine!! Har søkt etter de på nettet, men finner de ikke. Tips til hvor jeg kan finne de?

Hei K, Tusen takk for hyggelig kommentar! Nå er det jo mange fine boots og lårhøye støvletter med lav hæl i butikkene. Mange av modellene er sikkert på salg akkurat nå. Jeg hadde blant annet sjekket lillevinkel.no og Grensen Sko om du er på jakt etter noe nytt. Til våren er det lekkert med ballerinas i leopardmønster eller sebra, flate gladiatorsandaler eller en liten kilehæl. Det kommer blant annet fine modeller fra Bianco, Dinsko og Shoe Lounge, så det er bare å følge med. For å finne en butikk som fører Tamaris nær deg, kan du ringe 32811120. De vet hvilke butikker som har igjen denne modellen i butikken. Men følg også med på bloggen, for i løpet av uken kommer vi til kjøre en konkurranse der du kan vinne mine grå støvletter! Forøvrig synes jeg det er fantastisk flott med høye jenter. Hilsen Silje

Hvor er den lilla jakken fra som er på forsiden av VG?? Hanne

Hei Hanne, om du referer til denne saken, så er jakken fra H&M. Hilsen Silje

Hei! :)

Jeg er en 15 år gammel jente som skal begynne på vgs til neste år. Jeg er usikker hva jeg vil velge. Jeg har lyst å bli motejournalist eller noe i den duren. Jeg lurer på om du kan fortelle litt om utdanningen din, og hvilken vei du gikk til hvert av yrkene dine. Det hadde vært til stor hjelp, takk på forhånd! Karin

Hei Karin, Om de har media som valg på den skolen du skal gå, så er det kanskje noe å vurdere? På de fleste medie-linjer får man god innføring og praktiske utfordringer som gir et innblikk i yrket. Selv jobbet jeg i mange år som stylist, før jeg begynte på journalistutdannelsen. Det er ikke nødvendig å ta to utdannelser, men det er veldig viktig å ha en forståelse, kunnskap og interesse for faget. Du kommer også langt med erfaring, så jeg råder deg til å søke et internship hos et moteblad eller en designer i løpet av utdannelsen.

Hei, er maxikjoler inn til sommeren? Abbi.

Hei Abbi, Det ble vist lange kjoler og spesielt gulvlange asymmetriske kjoler på flere av vårens visninger som BCBG og Matthew Williamson. Uavhengig av om dette blir en trend, tar jeg nok frem mine lange kjoler til sommeren. Hilsen Silje

Har dere flere spørsmål kan dere legge det inn i kommentarfeltet eller sender meg en mail.

Publisert: