Vårens negletrender

Når sommeren nærmer seg, kommer fargene frem i motebildet. Det gjelder også for neglene. Her er de heteste fargene du bør velge på neglene denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Til vår og sommer gjelder litt friskere farger enn til høst og vinter. Det betyr at de mørke dystre fargene som lenge har vært den store negletrenden, må vike for lysere og mer livlige farger.

Pasteller

Pastellfarger er hot akkurat nå. Alle nyanser er gjeldene, flere merker har lansert neglelakk i turkise og mintgrønne nyanser. Sukkertøy er et viktig stikkord til disse fargene. Spesielt gjeldende er fargene fersken og aprikos, sommerlig og kjempelekkert til solbrun hud.

MinMote.no - Norges største moteside

Knallfarger

Sterke farger er fortsatt kult. Her gjelder den evige klassikeren rød spesielt. Forskjellige nyanser av rosa og orange er fortsatt også en gjenganger. I tillegg gjelder knallfarger som gul, lilla, grønn og blå.

Naturlig

Denne våren gjør også de naturlige beige og lys rosa nyansene et comeback. Disse klassiske fargene har lenge vært borte fra motebildet, men fransk manikyr er likvel noe av det mest klassiske og lekre man kan ha på neglene. Nå gjelder også mer dekkende beige nyanser i tillegg til de transparante fargene.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: