Få skjønnhetstipsene til Rihanna

Rihanna ser alltid strålende ut, med glødende hud, og fargesterke lepper og øyne. Nå deler make-up-artisten de hemmelige knepene bak stjernens plettfrie sminke.

Cathrine Elnan
Publisert:

For å unngå at hudfargen ser flat ut er det lurt å bruke foundation i en lysere tone det hudfargen din er. Det framhever kinnbena, partiet rundt øynene og nesa.

– På mørk hud er det ingenting som slår foundationen til et merke som kalles «Iman», den gir den rette teksturen og fargen. Et smart tips er å bruke mer enn bare én nyanse, forteller Karin Darnell, makeup-artisten til Rihanna.

– Påfør foundation med fingrene, og bland de ulike nyansene sammen. Det ser mer naturlig ut, og framhever hudfargen din, sier Darnell til ELLE UK.

Makeup-artisten mener man burde unngå å bruke for mye pudder i ansiktet, dette gjør at man lett mister et naturlig utseende.

– Fuktighet i huden bidrar til at man ser ung og frisk ut, og det er noe du vil framheve, ikke skjule.

Vil du ha flere sminketips fra Rihanna?Dette har superstjernen i sminkepungen sin!

– Velg farget maskara

– På Rihanna liker jeg å legge en sotet øyenskygge under den nederste vippelinjen for å gjøre øynene større. Her er også blanding nøkkelordet, bland sammen ulike nyanser og dus de utover øyelokket, sier Darnell.

Rihannas makeup-artist har tidligere brukt farget mascara på Rihannas øyenvipper, og hun mener det gir et kult uttrykk.

– En moderne måte å bruke farget maskara på er å matche maskarafargen med øyenskyggen. Gå for mørkeblå, grønn eller lilla maskara, og velg en lignende øyenskygge. Det gir et stilig look for en kveld ute på byen, sier Darnell.

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Dype bærfarger til leppene

Karin Darnell liker å bruke mørke farger på Rihannas lepper.

– I musikkvideoen til «Te amo» tok jeg først på en dyp, mørk bærfarget leppestift. Så påførte jeg en lysere lipgloss på midten av leppene for å bryte opp den mørke fargen. Legg et lysere parti på midten av leppene, det gir mørke lepper varme, uansett om du bruker rosa, rød eller lilla leppestift, sier makeup-artisten.

Rihanna var først ute med denne trenden.Se hvilken her!

Rihannas favorittprodukter

– Hun liker lipglossen Gloss Appeal i fargen Crystal av Clarins. Den gjør at leppene skinner som glass, uten at de føles klissete, sier Darnell.

Lipcote fra Boots apoteker er en annen favoritt.

– Den holder leppestiften på plass. Ta først på leppestift, press leppene sammen, og ta på et ekstra lag. Så tar du på lipcoaten og lar den tørke, ikke gni leppene mot hverandre. Når den har tørket kan du ta på et ekstra lag med lipgloss.

På kroppen bruker hun Mac Irridescent Loose Powder in Golden Bronze.

– Denne bruker jeg over hele kroppen, den gir skimmer og glød til huden, sier Darnell.

Rihanna er en av de dyreste.Se hva kjendisene tar betalt for å sitte på første rad!

Relevante artikler videre:

Rihanna er alltid kul på håret.Se hennes trendy frisyre her!

Skal du farge håret selv?Les vår hårfargingsguide her!

Norske jeans favoritt blant stjernene!Les intervjuet med Mardou & Dean

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Publisert:

Finn mer innhold om: