La det glitre og blomstre i håret - sjekk ut en av vårens heteste hårtrender

La deg inspirere av Oscar de la Renta og Nina Ricci og sett prikken over i'en med et vakkert hårbånd- eller bøyle. Velg mellom skinnende diamanter eller romantiske blomster.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Flere store motehus sendte modellene nedover catwalken med iøynefallende hårpynt i sine vår/sommer-kolleksjoner for 2012.

Valentinos romantiske fletter ble fort en snakkis, mens Nina Ricci utstyrte modellene med glamorøse diamanter i håret, festet på store hårbøyler.

LES OGSÅ:25 festsmykker til under 200-lappen

Kjedebutikkene har for lengst fulgt etter og har mange versjoner av diamantbesatte hårbøyler eller hårbånd.

En av de aller lekreste kommer imidlertid fra Miu Miu. Det italienske motehuset har laget en glitrende hårbøylekreasjon med steiner i flere farger og på toppen sitter en fargesprakende sommerfugl. Perfekt for både julebordet og sommerfesten og et verdig medlem av smykkesamlingen.

LES OGSÅ:Trendy tilbehør til under 500 kroner

Blomstrende

Mens Nina Ricci går for glamorøse og glitrende steiner til våren har Oscar de la Renta valgt en superfeminin og romantisk stil.

Ta inspirasjon fra blomsterkransene du flettet som liten og fest et hårbånd med blomster i håret!

Oscar de la Renta viste 2012s kanskje vakreste sommerlook med store blomsterkranser med fargerike blomster som matchet kjolen.

LES OGSÅ:Fråts i sesongens glitrende ørepynt

Redaktøren i franke Vogue, Emmanuelle Alt, har dessuten fått mye skryt for moteserien hun stylet i magasinet tidligere i år, hvor hun myket opp hvite skinnjakker og blazere med hippieinspirerte hårbånd med hvite blomster. Båndene kan både kombineres med søte kjoler for et sukkersøtt uttrykk, eller være prikken over i'en på et festivalantrekk.

LES OGSÅ:La en lekker clutchveske bli antrekkets blikkfang

Les minMotebloggen her og følge journalisten på Twitter her!

Publisert: