Dyre designerplagg du ikke vil ha - gjett hva de koster!

Det er ikke alle designerkreasjoner som skaper begeistring i minMote-redaksjonen. Her er det styggeste du finner i butikk akkurat nå.

Designerkreasjoner er ofte fristende og kostbare, men det er ikke alt som havner i butikk som er verdt en investering. minMote har funnet frem seks kreasjoner som definivt ikke lever opp til prislappen.

– Dette er et bevis på at man ikke kan kjøpe seg stil. Det finnes mange dyre designerplagg, -sko eller -smykker som er helt forferdelige. Det at noe er dyrt er ingen garanti for at det er fint, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Hun trekker frem urinalkjolen som noe av det verste hun har sett.

– Jeg skjønner at den sikkert skal være morsom, men jeg ler ikke. Jeg lar meg heller ikke begeistre av nakenbodyen. Ikke bare ser den billig ut, men kroppen som er trykket på ser skadet ut.

Til tross for stylisthjelp og stort shoppingbudsjett hender det at selv stilsikre stjerner dukker opp i grusomme kreasjoner. Lørdag var det Cheryl Coles tur til å bomme på antrekket. Artisten fikk slakt da hun gikk opp på scenen under Capital FM-ballet i London iført et usedvanlig fargesprakende kostyme.

– Jeg satte søndagsfrokosten i halsen da jeg så bildet av Cheryl Cole. Dette faller kanskje i smak hos noen, men for meg ser det ut som en av verdens vakreste kvinner har kledd seg ut som en sporty klovn, sier Vold.

Her er flere stygge kreasjoner:

LES OGSÅ: Versace vil kle dronningen i svart skinn

LES OGSÅ: Våpenmote: - Trist om dette blir en stor trend

LES OGSÅ: Slik holder kjendisene puppene på plass

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?