Slik får du stjernenes sexy former

Mange kjendiser ligger i hardtrening før de skal opp den røde løperen, men for å få den perfekte silhuetten

Jennifer Bråthen
Publisert:

er det mer enn trening og sunt kosthold som skal til.

Tidligere har stylistene tatt ibruk oppklippede strømpebukser, bomullsdotter og gaffa-tape for å stjernene til å ta seg godt ut i sine kjoler. Nå har undertøysprodusentene tatt over mye av denne jobben. På markedet finnes det nå alt fra dobbeltsidig tape, puppeløfting og midjemarkering til hold in-truser og strømper.

LES OGSÅ: Se de sexy Brit Awards-kjolene

På det amerikanske markedet finnes det faktisk også vatterte truser til de som drømmer om å kunne ha Pippa Middletons eller Beyonces stjert for en dag. Her hjemme finnes det også mange alternativer.

Det er ikke all figurforming som skjuler seg under kjolen. Couture-designere som Versace, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta og Valentino har ofte kjoler med innebygde korsetter i midjen og padding i bysten.

– Elie Saabs kjoler har snørekorsetter i sine kjoler, mens Roland Mouret bruker et hold in-materiale, avslører stylisten Cristina Ehrlich, som har Penelope Cruz og Tina Fey på kundelisten, til Hollywood Reporter.

Kjendisstylistene har også sine egne knep når det kommer til figurforming.

– Hvis klienten min ikke har den rette silhuetten, er det min jobb og ordne det. Det handler ikke om størrelsen, men om formen, sier stylisten George Kotsiopoulos, som tidligere har jobbet med Freida Pinto, til nettstedet.

Jessica Paster som styler Emily Blunt og Dakota Fanning innrømmer også at hun jukser når det kommer til figurforming av sine klienter.

– Jeg elsker hold in-undertøy fra både Spanx og Ardyss, sier Paster til Hollywood Reporter

Erhlich forteller videre til nettstedet at 99 prosent av hennes klienter føler seg tryggere på den røde løperen iført hjelpemidler som sikrer at de ser bra ut fra alle vinkler.

– Selv jentene med perfekte kropper og som er i begynnelsen av 20-årene elsker dem!

LES OGSÅ: Vårens skotrend: Komfortabel og fargerik

LES OGSÅ:Victoria Beckham lei utseendefokuset: – La meg være i fred!

Publisert: