Stjernespekket Dior-visning med prinsessen på første rad

I går debuterte designeren Raf Simons for Christian Dior - et av verdens største motehus. På første rad satt prinsesse Charlene.

Det var en stjernespekket gjesteliste da det franske motehuset presenterte sin haute couture-visning i Paris mandag. Alt fra store designere som Donatella Versace, Alber Elbaz, Marc Jacobs og Diane Von Fürstenberg til moteredaktørene Anna Wintour og Carine Roitfeld var på plass. Den kjendistunge festens krone på verket var likevel prinsesse Charlene. Hun ankom i en dus, rosa kjole signert Giorgio Armani.

LES OGSÅ: Slik skal det gjøres – sjekk Jessica Albas sexy look

Dette er ikke første gang prinsessen sitter på første rad under et viktig moteshow. Tidligere har hun blant annet fått med seg visningen av Akris' vårkolleksjon. Også da satt hun på første rad, ikke langt fra motedronningen Anna Wintour. Britisk presse synes det er ekstra fint å se prinsesse Charlene på en slik tilstelning etter at hennes klesstil ble dømt nedenom og hjem av motebransjen. I går var hun derimot stilsikker med kort hår, naturlig sminke og røde lepper.

Diors couture-show fant sted i en privat bygning i Paris. For anledningen var bygningen dekorert med blomster i alle regnbuens farger. Sjefdesigner Raf Simons presenterte alt fra stramme dresser til store kjoler, men publikum fikk også se skjøre blonder og sterke silhuetter. En rekke svarte kreasjoner gikk igjen på catwalken, men farger som grått, blått, knallrødt, gult, dus rosa og lilla var også representert. Simons hadde også batikk med i sin kolleksjon for den kommende vinteren.

Sjekk bildene fra visningen og de celebre gjestene her:

Hvordan var din opplevelse i dag?