Veskesuksess for Victoria Beckham

Debuten som veskedesigner ser ut til å gå strålende for Victoria Beckham. To av veskemodellene er utsolgt før de i det hele tatt har ankommet butikkene.

Cathrine Elnan
Publisert:

Både kritikere og fans ventet i spenning da Victoria Beckham lanserte sin første veskekolleksjon denne høsten. Den tidligere Spice Girls-stjernen har tidligere designet fem kleskolleksjoner, men det var altså først i år at veskene ble lansert. Høstens veske- og kleskolleksjonen innfridde til de store forventningene, både motekritikere og britisk presse Beckham ga ros for designet sitt.

- Nå kan hun kalle seg en vaskeekte designer, med sin egen signaturstil, sa Nick Ede, moteekspert og tidligere «Project Runway»-dommer, tidligere i høst til Sky News Online.

Lurer du på hva Victoria Beckham har i sminkepungen?Ta en titt her!

Utsolgt på rekordtid

Nå ser det ut til at veskene er enda mer populære enn det man hadde forventet. Kolleksjonen har ennå ikke blitt sluppet på markedet i USA, men nettbutikken net-a-porter startet veskesalget tidligere i julen. Net-a-porter, nettstedet som spesialiserer seg på designermerkevarer, la ut to av modellene for salg og begge ble utsolgt på kort tid, det skriver Instyle.

Vil du se flere bilder fra kolleksjonen?Du finner dem her!

Det tok bare 60 minutter før den første vesken ble utsolgt fra net-a-porter, ifølge nettstedet NDTV. Det var den tofargete skulderveske til en pris på 15 000 kroner, som viste seg å være mest populær av de to lanserte modellene. Men kort tid senere ble også den andre vesken, en sort krokodillemønstret variant til over 77 000 kroner, utsolgt. Veskene har en meget stiv pris, men det ser ikke ut til å hindre folk fra å sette seg opp på venteliste. Hele kolleksjonen består av seks vesker, og skal være på markedet i februar 2011.

Relevante saker videre:

minMote møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se hele innslaget!

Kjendisene elsker knallfarger. Få inspirasjon til nyttårsantrekket her!

Skinn på nyttårsfesten! Slik legger du en festfin make-up!

Publisert: