Prinsesse Madeleine stråler på nye gallabilder

Prinsesse Madeleine (29) stråler i sexy fløyel på de nye bildene av den svenske kongefamilien.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Først stjal hun showet på slottlunsjen i lårkort designerkjole. Nå smiler prinsesse Madeleine fra øre til øre på nye bilder av hele den svenske kongefamilien. Både hun og søsteren kronprinsesse Victoria (34) er fotografert i både gallakjoler og mer nedtonede antrekk. Prinsesse Madeleine er kjent for å velge sexy kjoler når hun kan, og heller ikke på disse bildene har hun spart på kruttet.

På gallabildet har Madde på seg en asymmetrisk fløyelskreasjon i sexy vinrødt med markert midje. Av tilbehør til kjolen, som Madeleine har brukt før, har den trendbevisst prinsessen valgt perler både rundt håndleddet og i ørene.

- Prinsesse Madeleine er utsøkt stilig i den asymmetriske aftenkjolen i speilfløyel , som hun også bar på en slottsmiddag forleden. Kjolen ble opprinnelig sydd til en Nobel-middag for noen år siden. Madde bærer også samme strålediadem som den gang og store dråpeperler i ørene, sier kongeekspert Kjell Arne Totland.

Også de nybakte foreldrene Victoria og Daniel har blitt fotografert, både sammen og hver for seg. Tidligere denne uken kom også de første bildene av kronprinsessen og hennes lille prinsesse Estelle.

- Vakre bilder av et lykkelig par. Personlig likte jeg aller best parbildet, der Victoria er i en enkel kjole i sort og hvitt. Veldig vakkert og velkomponert! Gallabildene av Victoria synes jeg blir litt vel tunge og satte - også på grunn av fasongen på den blå aftenkjolen og det tunge rosettdiademet, som jeg vel kanskje synes er det minst heldige til henne av alle diademene i den svenske kongefamiliens eie, sier kongeekspert Totland.

Kronprinsesse Victoria velger ofte klassiske farger som marineblått, sort og hvitt. Den svenske kronprinsessen elsker også knallblått, som hun blant annet valgte som høygravid på Nobel-festen i Sverige.

På de nye bildene har Victoria valgt en kongeblå kreasjon i chiffon, mens hun glammer opp det nedtonede antrekket i sort og hvitt med sexy røde negler og flere lag med perler.

Les også:Moteekspertene hyller Victorias gravid-stil

Dronning Silvia har en rekke store gallakreasjoner i sterke farger i garderoben. På de nye bildene har imidlertid dronningen valgt en grå og glamorøs kjole med stort skjørt og blondedetaljer som matcher det store diademet.

-Dronning Silvia er virkelig magnifik i galla. Kjolen i sølvfarget silke og blonde ble sydd til nyttårsfesten ved århundreskiftet 1999 -2000 , og Silvia bærer den her med sitt største og tyngste diamantdiadem - i familen gjerne kalt det brasilianske diademet, sier Kjell Arne Totland.

Les også:- Mette-Marit ser ut som en vårgudinne

Kronprinsesse Victorias ektemann, prins Daniel, får også skryt av kongeekspert Kjell Arne Totland for sitt portrettbilde.

- Prins Daniel er staselig på gallaportrettet av ham alene, sier Totland.

Les også:Mette-Marits nye Nobel-kjoler er verdt over 100.000

Prins Carl Philip er en av minMotes favorittprinser og ser ikke mindre kjekk ut enn vanlig på de nye bildene i uniform.

Hans kjæreste Sofia Hellqvist er ikke med på bildene, men har tidligere blitt omtalt som en potensiell moteprinsesse.

LES OGSÅ:Mette-Marit valgte rådyrt designskjørt

LES OGSÅ:Her er kjoledommen: - Mette-Marit ser ut som en vårgudinne

LES OGSÅ:Märtha stilte i norsk kjole - igjen

Publisert: