Se det spektakulære engleshowet

Supermodellene stilte med kropper i «toppidrettsskala» og publikum klappet høyere enn på en rockekonsert. I natt viste Victoria's Secrets hvorfor visningene dere regnes som modellverdenens Super Bowl.

Isabelle Ringnes
Publisert:

Verdens vakreste kvinner tronet catwalken på Manhattan, i New York natt til torsdag i undertøysmerkets 16-ende showvisning i historien.

Showet blir sett av over åtte millioner amerikanere på TV og hele herligheten koster nærmere 60 millioner kroner å produsere, ifølge New York Daily News.

Og det kan virke som showet blir større for hvert år. Nytt i år, er at fashionistaene ser ut til å endelig akseptere showet. Motedronningen Carine Rotfield var nemlig blant dem som inntok første rad...

Årets visning bød som vanlig på de hotteste modellene i industrien, inkludert nykommeren Chanel Iman og veteranene Doutzen Kroes, Mirranda Kerr og Alessandra Ambrosio. Modellene åpnet showet med 14-kilos tunge juveldekkete englevinger, i kjent stil.

Laila Madsö, sjefredaktør i kvinnebladet HENNE, har bodd flere år i USA og beskriver moteshowet som et fenomen over hele verden.

- Showet har vokst enormt og er blitt en mediejippo som er kjent for de fleste. Det vises live på storskjerm i Times Square og er en kjempesnakkis, spesielt siden de bruker de mest fantastiske kroppene i bransjen til å gå visningene. Det er jo enormt overdådig, sier Madsö til minMote.

Orlando Blooms kjæreste Miranda Kerr gjorde comeback på catwalken etter å ha født en sønn tidligere i år. Og kveldens blikkfang var uten tvil da hun presenterte motemerkets «Fantasy Bra», den såkalte million-BHen.

Årets utgave er en havfrueinspirert BH i lys turkis, med perler og diamanter.

BH-en som ble vist frem av supermodell Miranda Kerr, tok over 500 timer å håndsy og består av 3.400 perler og diamanter.

På midten av BH-en henger det dessuten to 8-karats hvite diamanter og to gule 14-karats diamanter.

Les også:Her er årets million-BH fra Victoria's Secret

- Det er så spennende å være tilbake. Det finnes ikke noe større show i verden, sa Kerr i etterkant av showet.

HENNE-sjef Madso påpeker at dette ikke er snakk om undertøy du kan ha på deg til vanlig.

- Det er jo nesten teaterkostyme disse små greiene de har på seg, med slør og saronger og vinger. Men det er fantastisk at de kan pynte undertøy så mye som de gjør.

Det er blitt underholdning, mer enn en visning, fortsetter Madsö.

Det er mye kropp i fokus når det er snakk om undertøy og supermodellene var mildt sagt definerte.

Modellen Adriana Lima avslørte tidligere denne uken at hun går over en uke uten fast føde før hun skal på catwalken i Victoria's Secret Fashion Show.

I et intervju med den britiske avisen Daily Telegraph avslørte den brasilianske supermodellen den ekstreme dietten.

I ni dager før showet går Lima på en flytende diett, bestående av proteinshaker med pulveriserte egg, vitaminer og kosttilskudd. I tillegg trener hun to ganger daglig.

- Det er veldig intenst. Det handler ikke om hvor lenge du trener, men om hvor hardt du trener, sa Lima, ifølge Daily Telegraph.

Under dietten drikker 30-åringen over fire liter vann daglig. Når det er 12 timer igjen til showet faster hun.

- Da inntar jeg ikke noe drikke i det hele tatt. På den måten kan man gå ned opp til fire kilo, påstår supermodellen som stilte med en kropp det var lite å utsette på.

Etter showet uttalte en lettet Lima ifølge avisen New York Daily News at hun var glad dietten var over.

- Nå som det er ferdig skal jeg feire med venner og familie! Jeg gleder meg til å spise sjømat, avslørte supermodellen.

Men nok om undertøyet og supermodellene. CBS News, hos kanalen som har rettighetene på visningen, melder nemlig at kvelden egentlig tilhørte gutta.

Det skal nemlig ha vært opptredenene til Maroon 5, samt Kanye West og Jay-Z som virkelig skal ha fått publikum til å gå berserk i showlokalene i Lexington Avenue Armory.

Maroon 5s Adam Levine sang hiten «Moves Like Jagger» mens modellene Constance Jablonski og Karlie Kloss omkranset han i fargerike kreasjoner.

For øvrig gikk også Levines kjæreste Anne Vyalitsyna på catwalken under showet. Hun ble geleidet ned catwalken av Levine, før han ga henne et kyss på kinnet.

Kanye Wests opptreden skapte mye buzz backstage, ifølge CBS New. West skulle nemlig egentlig opptre under showet tilbake i 2009, men måtte trekke seg da hans mor døde under en plastisk operasjon.

På scenen i natt rocket han showet med Jay-Z mens modellene Doutzen Kroes og Chanel Iman struttet rundt dem.

West avsluttet duoens opptreden med en hylles til sin døde mor:

- Jeg mistet min «super hero», men nå er hun min «super engel».

I tillegg til West & co, stod Nicki Minaj på scenen i et oransje og rosa antrekk med rosa hår for anledningen.

Les også:Slik jakter Victoria's Secret undertøysmodeller

Publisert: