Beckham på første rad under Posh' motevisning - se høydepunktene

Victoria Beckham imponerte motebransjen med sitt design under New York Fashion Week. På første rad satt en tydelig stolt ektemann og knipset bilder av hennes sexy høstkolleksjon.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Victoria Beckham har for lengst fått et anerkjent navn i motebransjen. Søndag morgen viste hun frem sin høstkolleksjon under New York Fashion Week med Vogue-redaktør Anna Wintour og ektemannen David Beckham på første rad.

Fotballspilleren knipset ivrig bilder under hele visningen, som oste av girlpower og sexappeal.

Kvinnelig silhuett

Victoria Beckham sees ofte i stramme kjoler som stopper rett under kneet, og det er tydelig at hun har latt sin personlige stil prege den nye kolleksjon. På catwalken kunne vi se ettersittende plagg med iøynefallende og strategisk plassert glidelåser.

Ved hjelp av den tekkelige skjørtelengden ble kreasjonene både superelegante og übersexy på samme tid, ikke ulikt Victoria Beckhams egen garderobe.

Maskuline elementer

Noen av antrekkene i Victoria Beckhams kolleksjon var til forveksling like de som ble vist på catwalken hos Jason Wu. Militærinspirerte frakker, kjoler og farger kombinert med sexy snitt var godt representert hos dem begge, og vil trolig bli en av høstens store trender.

Hos Victoria Beckhamm fikk den elegant militær-looken et sensuelt preg ved hjelp av knallrøde lepper.

Høstens farger

Stramme, tekkelige snitt og grafiske fargepaneler preget kolleksjonen.

Fargene som forløpig dominerer catwalken under New York Fashion Week er rødt, burguder, grønt og blått. Disse var også gjengangere hos Victoria Beckham, og hun føyet seg også i rekken av designerne som sørger for at den lille kragen vil forbli trendy den kommende høsten.

Publisert: