De beste nettbutikkene innen skjønnhet

Mange har oppdaget fordelen med å handle skjønnhetsprodukter på nett. Produktene kan ofte være billigere, men ikke alle nettbutikkene er like seriøse.

Ingrid Bruvik
Publisert:

minMote deler derfor sine beste nettshoppingsider slik at du slipper å gå i fella.

Å kjøpe skjønnhetsprodukter hjemme fra sin egen stue har blitt populært blant kvinner og menn i alle aldre. Tidligere denne uken kunne NRK avsløre at flere nettbutikker selger kopiprodukter, utgåtte partivarer og produkter som kan inneholde giftige ingredienser.

Vi i minMote har plukket ut nettbutikker vi har svært gode erfaringer med, slik at du slipper å kaste bort pengene dine på useriøse aktører.

1. HeaventScent.no

Denne norske nettbutikken startet opp i 2008 som en forlengelse av butikken ved samme navn i Oslo. Heaven Scent har spesialisert seg på eksklusiv parfyme og hjemmeduft, og fører velrenommerte duftmerker som Miller Harris, L'Artisan Parfumeur, The Different Company og Escentric Molecules.

De førere også hudpleie fra den svenske kultmerket Själ og kjendisfavoritten Rodin, samt sminke fra Kjær Weis.

2. Parfumerie.no

Parfumeri er en familiedrevet nisjeforretning på Majorstua i Oslo. De har spesialisert seg på ulike nisjeprodukter innen makeup, hudpleie og parfyme.

I nettbutikken finner du et stort utvalg av spennende kvalitetsprodukter som du ellers ikke får tak i Norge.

Her finner du dufter fra det franske dufthuset Annick Goutal, hudpleie fra blant annet Eve Lom og Dr. Sebagh, samt produkter til barn og menn. Du finner også eksklusive hjemmedufter og et lite utvalg i sminke.

3. Cultbeauty.co.uk

Denne britiske nettsiden har satt seg som mål å være ”The Insider Guide” til verdens beste skjønnhetskjøp. På nettsiden finner du en informativ blogg og gode eksperttips fra verdens ledende skjønnhetseksperter.

Utvalget i nettbutikken er stort og du kan handle alt fra sminke og neglelakk til hår- og badeprodukter. Du finner sminke fra blant annet Becca, neglelakker fra Essie og Priti NYC, samt hudpleie fra blant annet Caudalie.

Inne på siden kan du også se hvilken tilbakemelding produktene har fått og legge igjen din egen vurdering.

4. Beautybay.com

Denne britiske nettsiden, som startet opp i 1999, fører hårprodukter, hudpleie, sminke, duft og skjønnhetsrelatert tilbehør. Du kan se prisene i norske kroner, spore pakken og legge inn en anmeldelse av produktene.

Utvalget er stort og du finner både kjente og ukjente merkevarer. Ønsker du sminkestilen til kjendiser som for eksempel Rihanna, får du produkttips om hvordan du gjenskaper looken.

5. Beautyexpert.co.uk.

Denne britiske nettsiden selger sminke, hår - og hudpleieprodukter og parfymer. Nettsiden lover at de har prøvd og testet sine produkter, og at de ikke handler fra ”gråsone”-markeder. Det vil si at de går god for at produktene ikke er utgåtte, kopier, eller fra et dårlig parti.

Av hudpleie merker finner du blant annet Eve Lom, Elemis og Ole Henriksen, og de fører også sminkemerker som Stila, Jemma Kid og Becca.

Siden har også en egen del med økologiske produkter, samt en avdeling for menn.

6. Coverbrands.no

Denne norske nettbutikken har spesialisert seg på skjønnhetsprodukter fra ulike merkevarer og har et stort sminkeutvalg. Her finner du små, men anerkjente merkevarer som Burt's Bees og The Balm. Av makeup finner du blant annet Smashbox, Barry M og BareMinerals.

Kjente hudpleiemerker som MD Formulations og Murad er også en del av utvalget.

På siden finner du også gode sminketips og for deg som er hekta på Twilight, parfymen "The Twilight Saga”.

7. Parfymeri.no

Gimle Parfymeri er et av Norges eldste og mest eksklusive parfymerier. De har et stort utvalg av kjente merkevarer. Du finner også en egen økologisk avdeling hvor de fleste produktene er økologisk sertifisert.

I deres nettbutikk finner du blant annet sminke fra Laura Mercier, dufter fra det svenske kultmerket Byredo og hudpleie fra Patyka.

LES OGSÅ:Seks ansiktsmasker du kan lage hjemme

LES OGSÅ:Vårens tre vakreste skjønnhetstrender - slik får du looken

LES OGSÅ:Her er dommen over sminkevåren 2012

Publisert: