I sminkepungen til Leighton Meester

«Gossip Girl»

Rikke Monsen
Publisert:

-stjernen har prøvd flere sminketrender på den røde løperen, men Leighton Meester er som sitt alter ego Blair Waldorf aller mest glad i glødende kinn, lange vipper og en naturlig look.

Hun balanserer ved å sette fokus på enten lepper eller øyne, og velger store bryn. På dagtid velger hun å kun bruke litt blush i kinnene og en leppeglans eller leppepomade. På den røde løperen har hun ofte en solkysset glød, og bruker sort kajal på våtlinjen rundt øyet og en mørkere fargetone på øyeskyggen.

Dette har superstjernen i sminkepungen

Meester er opptatt av at looken skal være naturlig, men fremhever gjerne det hun har. Kjendisen har vakre kinnbein og vet å utnytte dem. Hun sverger blant annet til en blush, som hun bruker til kinnene og som farge til leppene.

-Jeg bruker den i tillegg til maskara, fordi det blir så naturlig, har Meester uttalt til Elle.

Kjendisen er også opptatt av å ha gode sminkerutiner på badet.

- Jeg er virkelig god til å fjerne all sminken jeg har på, forteller Leigthon.

Som en økonomisk utskeielse har Leighton valgt å rense ansiktet med et litt annerledes rensesystem, Clarisonic hudrensesystem.

- Det føles som en massasje, sier Leighton til Marie Claire om rensesystemet som hun skal ha blitt tipset om fra sminkøren sin.

Meester kan de fleste triksene og vet at det alltid er kjekt å ha et pudder for hånden, enten det er kompakt eller løst.

- Jeg bruker ofte pudder for å ikke se for svett ut på den røde løperen, sier skuespilleren.

I rollen som Blair Waldorf, bruker skuespillerinnen gjerne en gråsort eller brun øyeskygge kun på øyelokket. Selv liker Leighton øyenskyggepaletter som kan brukes både til dag-og kveldssminken. På den måten kan man raskt endre fra en lett dagsminke til en tyngre kveldslook.

For å skape dådyrøyne bruker skuespillerinnen en vippetang før hun tar på en maskara som gir falsk vippeeffekt. Og hun har alltid på en moderat mengde maskara.

Kilder:Marie Claire, Elle

Artikkelen er oppdatert.

Relevante artikler videre:

Bli inspirert av «Gossip Girl»-stilen.Les mer her.

Slik kan du kle deg som Blake Lively!Les mer her.

Slik sminker du øyenbryn!Se denne guiden.

Publisert: