Dette er kjolen som gir deg lengre ben

Den er kort foran og lang bak, akkurat som den legendariske hockeysveisen. Dette er kjolen du bør bruke om du vil framheve bena dine.

Cathrine Elnan
Publisert:

Den legendariskehockeysveisen er muligens ute av motebildet, men nå har «hockeykjolen» gjort sitt inntog i moteverdenen.

Kjendiser som Jessica Alba, January Jones, Olivia Palermo og Blake Lively elsker den 80-tallsinspirerte kjoletrenden. Og det er kanskje ikke så rart, kjolefasongen har nemlig flere fordeler.

På jakt etter fine sommerantrekk?Få tips her!

Viser beina, skjuler rumpa

Vanlige minikjoler og miniskjørt framhever beina, men det er ikke alle som føler seg like komfortabel med en kort kjole som blottlegger baksiden av lårene.

Enkelte uroliger seg for at undertøyet skal vises når man bøyer seg, mens andre bekymrer seg for at eventuelle cellulitter skal vises.

Med hockeykjolen, eller «the mullett dress» som den kalles på engelsk, slipper man slike problemstillinger.

Samtidig gjør den asymmetriske formen og den korte fasongen at bena virker lengre. Kombinert med et par høye hæler, vil beina se enda lengre ut.

Høyhælte sko i denne fargen har en ekstra forlengende effekt.

Strålte i norsk gudinnekjole.Se hvem det er snakk om her!

Designerfavoritt

Norske designere som Kristian Aadnevik og Leila Hafzi har brukt denne asymmetriske skjæringen i flere av sine kolleksjoner. Det samme har Emilio Pucci og Ralph Lauren.

Hvis du synes den overdådige, voluiøse versjonen blir for mye av det gode, kan du heller gå for en elegant sommerkjole à la Emilio Pucci.

Den er avslappet og sommerlig, samtidig som den korte fronten gjør kjolen et hakk emr sexy enn et vanlig sommerplagg.

Få flotte sommervipper! Her er vårens mascaraguide!

Relevante saker videre:

Disse skoene går aldri av moten. Les mer her!

Nå skal håret være rødt! Gjør som kjendisene i Hollywood

Slik får du løshåret til å vare. Sjekk ut ekspertenes tips her.

Publisert: