Stjel Tones sexy «Idol»-stil

Det er ikke uten grunn at «Idol»-dommer Tone Damli Aaberge (24) blir kalt «digge-Tone» av de andre i panelet. minMote viser deg hvordan du stjeler stilen hennes.

Tidligere denne uken røpet den nye «Idol»-firkløveret Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben «Dansken» Selvik og Tone Damli Aaberge at de har gitt hverandre ulike kallenavn under «Idol»-innspillingen. Og under fredagens sesongpremiere levde dommerpanelets ene kvinne virkelig opp til sitt kallenavn «digge-Tone».

Tone hadde på seg et sort antrekk bestående av et mønstret ballongskjørt, høyhalset genser som viste magen, et stort smykke og designersko med glasshæl. Skjørtet har hun lånt av bestevenninnen og «Idol»-stylisten Hedda Skoug, som også er moteblogger.

- Når Tone kom så brun og fin hjem fra Sør-Afrika benyttet jeg anledningen til å få henne til å vise litt hud, forklarer stylisten og motebloggeren til minMote.

Vil du stjele Tones «Idol»-stil? minMote har funnet hele antrekket til deg:

Skoug røper videre at toppen er fra norske Christina Ledang, skjørter er fra den britiske kjedebutikken Topshop og skoene er fra Maison Martin Margiela. Smykkene er også norske, fra it-designeren Bjørg Jewellery.

- De fantastiske pumpsene gjør beina hennes enda lenger, sier Skoug.

SE FLERE BILDER FRA TIÅRSJUBILEET HER!

Til alle som vil prøve seg på Tones sexy «Idol»-look har hun følgende råd:

- Ikke vis mage og kløft på en gang, da blir det fort tacky! Det er derfor Tone har hun høy hals og lange ermer på genseren. Også kompenserer det vide skjørtet for den tettsittende toppen. Hadde skjørtet vært trangt kunne utfallet blitt feil, sier Skoug, som også sto bak Tones glatte sveis.

- På håret valgte vi også å ha en litt «preppy» og elegant look med sideskill for å balansere helheten, forklarer hun.

LES OGSÅ:Se Tones enorme stilforvandling – år for år

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?