Heidi Klum stjal showet i prinsessekjole

PRINSESSE: Heidi Klum så ut som en karakter fra et eventyr i sin lilla ballkjole. Foto: Getty Images

Heidi Klum i ballkjole og Pamela Anderson tilbake på den røde løperen - alt var tilrettelagt for en skikkelig motefest under Bambi Awards 2015.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den årlige prisutdelingen, ofte bare kalt The Bambi, hedrer mennesker som har meberket seg innen internasjonale medier. Blant dem som stakk av med en pris var nettopp Heidi Klum - for best kledde.

Og som seg hør og bør stilte supermodellen i en av kveldens flotteste kjoler - en stroppeløs lilla ballkjole med lav rygg.

MinMote oppdaterer saken fortløpende med bilder.

BALLKJOLE: Heidi Klum pleier å kjøre frekke kjoler på den røde løperen, men denne gangen gikk hun for en mer klassisk variant. Foto: Getty Images

Klums kjole er fra Zac Posen, som er kjent for sine spaktakulære ball- og gallakjoler. For øvrig er det nesten litt deilig å se kjendismodell Klum stille en kjole som ikke er utringet til magen eller åletrang - hun ser jo minst like bra ut i en klassisk ballkjole!

RUFSETE: Pamela Anderson i sort minikjole og bustete hår. Foto: Getty Images

På plass var også Pamela Anderson, som virkelig er i siget om dagen. Nylig markerte hun nyheten om at hun er kurert for sykdommen hepatitt C med et nakenbilde på Instagram - og også på den røde løperen slo hun til med en dristig kjole. I motsetning til de andre gjestene, gikk Baywatch-stjernen en lårkort variant av den lille sorte.

Den lille sorte toppbilde15
KLÆR

Her er åtte nydelige sorte kjoler

COUTURE: Rita Ora glitret i Marchesa. Foto: Getty Images

Dog kunne ikke Pamelas lille sorte konkurrere med Rita Oras kunstverk av en kjole med både paljetter og tyll. Kjolen så vi først i Marchesas vår 2016-visning under moteuken i New York, men den så enda mer storlagen ut på den røde løperen.

DRAMATISK: Hilary Swank strålte i en gallakjole med dristig overdel. Foto: Getty Images

En annen som imponerte på klesfronten, var Hilary Swank i sin dramatiske kjole fra Naem Kahn. Skuespillerinnen toppet looken med sotede øyne og enkelt oppsatt hår. Vi digger det!

Publisert:

Finn mer innhold om: