Sjekk Selenas sexy helgeantrekk - stem på din favoritt

Skuespiller og artist Selena Gomez (2o) har skiftet fra det ene designerantrekket til det andre denne helgen, toppet av kveldens mest sexy kjole på MTV Movie Awards.

Gomez har nemlig lagt en travel helg bak seg, med både jobb og fest. Det hele begynte med NewNowNext Awards i Los Angeles fredag kveld, hvor det var en avslappet kleskode. Deretter var artisten gjest på MTV Music Awards, hvor hun både poserte på den røde løperen i ny gullkjole og opptrådte med singelen «Come And Get It» i et arabisk-inspirert antrekk.

Designertoppen

Fredag stilte Justin Biebers ekskjæreste i en topp tatt rett fra catwalken, fra Peter Pilottos vårkolleksjon. Mens toppen ble vist med mønstrete bukser på catwalken, valgte Selena en mer sexy skinnvariant til den røde løperen. Buksene er fra Plein Sud og ligger på rundt 6000 kroner, mens Pilotto-toppen koster cirka 7000 kroner. Som prikken over i-en gikk Selena for et par sorte pumps fra kjendisfavoritten Giuseppe Zanotti.

Minikjolen

Fredagens arrangement var egentlig bare oppvarming til søndag, da MTV Music Awards gikk av stabelen på Sony Pictures Studio i Los Angeles. Og nok en gang hadde Gomez plukket antrekket rett fra catwalken. Hun stjal nemlig showet i en lårkort gullkjole fra Julien Macdonald - samme designer som laget Heidi Klums skandalekjole på Vanity Fair-festen. På føttene hadde hun et par skyhøye pumps fra Jimmy Choo som viste fram de nylakkerte tåneglene. Videre hadde Gomez satt håret opp i en tykk flette som hang over høyre skulder.

Sceneantrekket

Det så ut som en scene fra «Tusen og én natt» da Selena gikk barfot på scenen for å synge «Come And Get It» senere samme kveld. Gomez hadde byttet ut gullkjolen med en rød kjole med gjennomsiktige partier. I tillegg hadde hun smykker både rundt anklene og festen i pannen. Slik forklarte hun det eksotiske antrekket selv, ifølge Daily Mail:

«Jeg ville at denne opptredenen skulle være en forandring for meg personlig, fordi jeg vil toppe alt jeg har gjort som artist tidligere.»

Hvordan var din opplevelse i dag?