Iselin Steiro kåret til landets best kledde kvinne

Den norske modellen Iselin Steiro (27) kom uten kjæreste, men dro hjem med prisen for landets best kledde kvinne under Costume Awards.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Av MARTINE LUNDER og NATALIE NGO

Torsdag kveld var hele mote-Norge samlet til fest på prisutelingen Costume Awards på Grünerløkka i Oslo, og modellen Iselin Steiro tok med seg den kanskje aller gjeveste prisen hjem. Hun ankom festen uten skuespillerkjæresten Anders Danielsen Lie, men strålte likevel i kjole fra franske L'Agence, sko fra kjendisdesigner Christian Loboutin og veske fra Miu Miu.

De råeksklusive skoene fra Loboutin var for øvrig en gjenganger på den røde løperen, og flere av kjendisene hadde også en ikonisk Chanel-veske verdt flere titalls tusenlapper på armen.

Se alle antrekkene nederst i saken!

Steiro har lenge vært en av Norges mest suksessrike modeller etter at hun ble oppdaget for 14 år siden. På cv-en har hun alt fra kampanjebilder for Chanel, Versace og Gucci til catwalk-show for noen av verdens fremste motehus som Prada, Chanel og Miu Miu og forsiden til italienske Vogue. I 2008 frontet hun dessuten gigant-kjeden Zara på reklameplakater over hele verden. De mange prestisjetunge oppdragene sørget dessuten for at Iselin kunne smykke seg med tittelen mote-Norges rikeste i 2011, med en formue på 4,6 millioner.

LES OGSÅ:10 norske motehøydepunkter i 2012

Steiro har med årene fått et så etablert navn i motebransjen at hun bare går de showene hun har mest lyst til selv. Det fortalte hun til minMote under moteukene høsten 2012, da hun blant annet opp på showene til blant annet Balmain, Sain Laurent og «it-merket» Isabel Marant.

Til vanlig holder Steiro til i New York sammen med skuespillerkjæresten Ander Danielsen Lie. I fjor havnet de to på forsiden av New York Times' Style Magasine, og i bladet ga de leserne sine beste Oslo-tips.

I fjor var det Jenny Skavlan som ble kåret til landets best kledde, mens den i 2011 gikk til Tone Damli Aaberge.

Se intervjuet med Iselin Steiro fra Paris Fashion Week:

Er du enig i at Iselin Steiro er Norges best kledde? Si din mening i kommentarfeltet!

Kåre Magnus Bergh gikk av med prisen for Norges best kledde mann. Blant de nominerte var Kronprins Haakon Magnus, fjorårets vinner Karpe Diems Chiraq Patel og artist Jarle Bernhoft. Til tross for den gjeve tittelen, handler han veldig sjeldent og shopper mest second hand.

- Jeg shopper én gang i året og da ser jeg stort sett etter sånne gode fiskemannsgensere på second hand-butikker, forteller programlederen til minMote.

Selv synes han kveldens konferansier på prisutdelingen og programleder i Trygdekontoret, Thomas Seltzer, er landets best kledde mann.

- Thomas Seltzer er nok den best kledde mannen jeg vet om, sier Bergh.

SE RESTEN AV ANTREKKENE HER:

Publisert: