Fra klassisk til rocka - her er høstens trendy herrejakker

HØSTLIG: Høstens herrejakker kommer i både lange og korte, klassiske og rocka varianter i høstens farger. Foto: All Over Press/Produsentene

Hold varmen i høst med en stilfull jakke. minMote har plukket ut et utvalg av sesongens heteste herrejakker som ikke tømmer lommeboken din helt. 

Natalie Ngo
Publisert:

Høstenkulden er i anmarsj, og det er på tide å finne frem en god jakke som holder deg varm. Sesongens herrejakker kommer i alle varianter, men særlig klassikerne dominerer butikkhyllene. Nå kan du velge og vrake mellom alt fra duffelcoaten til bikerjakken, samt enkeltspente og dobbeltspente frakker.

Jakkene kommer også i forskjellige lengder, men går du for en klassisk herrefrakk er det ekstra trendy med en lang variant. Store motehus som Paul Smith, Gucci og Ralph Lauren sendte nemlig modellene ned catwalken i ytterjakker som stoppet ved knærne.

Å gå til innkjøp av en ny ytterjakke trenger imidlertid ikke å koste deg skjorta. minMote har plukket ut et knippe utvalg av høstjakker til under 1500 kroner til inspirasjon. Kanskje finner du en ny favoritt som holder deg både varm og kul hele høsten?

Dobbeltspent

DANDY: Fra venstre: Zara, 999 kr. I midten: H&M, 799 kr. Til høyre: RiverIsland.com, 817 kr. Foto: Produsentene

Den dobbeltspente jakken går aldri av moten og kler de fleste uansett stil. Dessuten kan den brukes til hverdags på jobb, men også hvis du skal på restaurant eller fest. Velg gjerne en variant i ull, så kan du bruke den til vinteren sammen med et godt skjerf.

«Quilted»

PREPPY: Fra venstre: H&M, 599 kr. I midten: Zara, 799 kr. Til høyre: Selected Homme hos Nelly.com, 699 kr. Foto: Produsentene

De såkalte ridejakkene i vaffelmønster gir et preppy stiluttrykk, og er perfekt både på høsten og tidlig på våren. Bare pass på å style jakken med lekne elementer, slik at helheten ikke blir for «gubbete».

Bikerjakke

ROCKA: Til venstre: Asos.com, 576 kr. I midten: Red Collar Project hos Nelly.com, 1395 kr. Til høyre: Zara, 1199 kr. Foto: Produsentene

Bikerjakken rocker opp ethvert antrekk - og selv om fasongen på de fleste bikermodellene er nokså lik, kommer de med forskjellige unike detaljer som gir det lille ekstra. Sprit opp antrekket med en bikerjakke i ull med skinnermer eller gå for en med spesielle sømmer og glidelåser.

Duffelcoat

KLASSISK: Fra venstre: RiverIsland.com, 817 kr. I midten: Selected Homme hos Nelly.com, 1395 kr. Til høyre: Zara, 1159 kr. Foto: Produsentene

Duffelcoaten med arv fra England er en sann klassiker som du alltid kan beholde i skapet. Denne høsten er den like trendy for damer som er den for herrer og dukket opp på flere av høstens motevisninger. Saint Laurent hadde flere varianter i sin grunge-inspirerte kolleksjon, og viste at ulljakken ikke trenger å være bare klassisk og kjedelig.

Parkas

CASUAL: Fra venstre: RiverIsland.com, 626 kr. I midten: Zara, 1159 kr. Til høyre: Elvine hos Nelly.com, 1395 kr. Foto: Produsentene

Parkasen er kanskje høstens mest behagelige ytterjakke. I høst kommer den i både rustfarger og forskjellige blånyanser, glatt og grovt materiale, og med og uttagbar hette. En fôret variant holder deg også ekstra varm på de kjøligste høstdagene.

Publisert:

Finn mer innhold om: