Nicole Scherzinger valgte norsk design - igjen

DRISTIG: Nicole Scherzinger stjal glansen fra meddommerne Gary Barlowog Sharon Osbourne i norsk designerkjole. Foto: All Over Press

Artist og dommer i britiske X Factor, Nicole Scherzinger, har lagt sin elsk på Kristian Aadneviks sexy kjoler.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Nicole Scherzinger (35) viste frem både kløft og bein i en dristig kreasjon signert den norske designeren under gårsdagens X Factor-sending. Kjolen er fra Kristian Aadneviks vår- og sommerkolleksjon for 2014 og ble vist på catwalken tidligere i høst.

- Telefonen har ringt og ringt siden programmet i går. Denne type eksponering betyr mye og gir alltid en strøm av nye kunder, sier Kristian Aadnevik til minMote.

Den fotside kjolen, som har en prislapp på 38.000 kroner, er utstyrt med dobbel splitt og de skinnende utsmykningene fremhevde stjernens smale midje. Scherzinger stylet kjolen med hudfargede stiletthæler fra Kurt Geiger.

- Kjolene våre fremhever alltid timeglassfiguren. Nicole er på mange måter den perfekte Aadnevik-kvinnen. Hun er både sterk og sensuell, og det er nettopp den kombinasjonen vi leker med i designet ved hjelp av lette, flagrende materialer og røffe detaljer, forklarer Kristian Aadnevik til minMote.

Bergenseren har de siste 13 årene vært bosatt i London, hvor han blant annet har tatt imot kunder som Beyoncé og Rihanna. Designeren har også fått i oppdrag å designe Kylie Minogues turnégarderobe. Nylig valgte også artisten Jessie J å åpne sin turné i en kreasjon signert Aadnevik.

RETT FRA CATWALKEN: Kjolen ble vist på designerens vår- og sommervisning i september i år. Foto: All Over Press / Kristian Aadnevik

Dette er ikke første gang X Factor-dommeren velger nordmannens design. Scherzinger har brukt Aadneviks kjoler når hun har opptrådt på scenen og deltatt på rød løper-tilstelninger. Hele tre ganger har hun også valgt å ikle seg Kristian Aadneviks kreasjoner i X Factor-programmene.

- Vi jobber sammen jevnlig og har en god dialog med hennes stylist Laury Smith. Hver gang Nicole skal noe, kommer de alltid innom oss. Vi har også begynt å snakke om nye spennende samarbeid, sier Aadnevik.

Designeren forteller også at de har flere store stjerner på kundelisten den kommende vinteren.

- Vi går inn i en fantastisk tid og har også begynt å få flere forespørsler fra stjerner i Los Angeles, røper han.

Se video fra da minMote besøkte Kristian Aadnevik i London:

Publisert: