Michelle Obama og Ann Romney matchet i knall rosa

Michelle Obama (48) og Ann Romney (63) støttet begge sine ektemenn i knall rosa antrekk da de møttes til valgkampens hittil heteste debatt.

Nattens debatt mellom presidentkandidatene Barack Obama og Mitt Romney var et såkalt «bymøte» i New York, hvor publikum fikk stille spørsmål til de to kandidatene på scenen.

President Obama gikk ut som vinneren av debatten, som handlet om alt fra utenrikspolitikk til økonomi. VGs kommentator Per Olav Ødegård kalte opptredenen for intens, fiendtlig og respektløs.

Også førstedame Michelle Obama og Mitt Romneys kone Ann Romney hadde skrudd opp temperaturen. De sto begge i stor kontrast til sine dresskledde ektemenn i sjokkrosa antrekk - kanskje som en hyllest til brystkreftsaken?

Michelle valgte en rosa drakt med tre kvart-lange ermer og et klassisk perlesmykke, mens Ann Romney var hakket dristigere i en kortermet rosa kjole med et synlig statement-smykke i turkis, et lass med gullarmbånd og lyseblå negler.

Stem på ditt favorittantrekk lenger nede i saken.

Michelle har for lengst gjort seg bemerket i motepressen for sin elegante og sporty garderobe, som består av designerkreasjoner fra blant annet Alexander McQueen, Vera Wang og Michael Kors. Motemagasinet Vogue hyller stadig Michelle, og Harpers Bazaar har gitt henne tittelen «førstedamen av mote». Michelle har også havnet på Vanity Fairs prestisjetunge best kledd-liste flere ganger.

«Få førstedamer har skapt så mye forventninger rundt antrekkene sine», skriver Washington Post.

Les også:Michelle Obama fyller 48 - se hennes beste moteøyeblikk

Ann Romney har på sin side fått kritikk for å kle seg smakløst flere ganger, blant annet i Huffington Post. «Det ser ut som en kjole noen fant i bunnen av en søppelkasse på «Mad Men»-settet», skrev avisen om en blomsterkreasjon Romney valgte på en TV-sending tidligere i år. Under debattene har hun imidlertid tatt opp stilkampen mot Michelle Obama.

«Vi er seriøst imponerte. Ann har forbedret seg, hun har tatt et steg framover, og valgt en rekke flotte antrek i det siste», skriver Huffington Post.

POOL
MARIO TAMA

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?