Les minMote-Sonias dom: Hot mama!

TENKTE LIKT: Ciara, Taylor Swift og Chrissy Teigen valgte alle metalliske kjoler. Beyoncé stod for kveldens mest sexy antrekk både på scenen og den røde løperen. Foto: NTB Scanpix

Flere stjerner gikk for gull da de skulle kjempe om oppmerksomhet på den røde løperen. Se årets Grammy-kjoler og les minMotes dom.

MinMote
Publisert:

Av MARTINE HAUG NYSETHER, INGRID BRUVIK og SONIA HUANCA VOLD

Artister som Rita Ora, Taylor Swift og Ciara kastet bokstavelig talt glans på årets Grammy-utdeling i Los Angeles natt til mandag. Mens Beyoncé og Jay-Z stod for kveldens mest sexy opptreden på scenen, var det metalliske toner som dominerte den røde løperen.

- Gull oser av glamour, men kan lett bli for voldsomt om det ikke styles riktig, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Les kjoledommen nederst i saken.

I fjor var det knyttet stor spenning til Grammy-antrekkene etter at TV-kanalen CBS fastslo at provoserende kjoler som avslørte kløft, pupper og rumpe slettes ikke hørte hjemme på den røde løperen. Tross de ferske reglene overlot stjernene lite til fantasien og gikk for kjoler med utskårede partier og høy splitt.

- Heller ikke i år ser det ut til at stjernene er redde for å vise litt hud. Beyoncé hadde tydeligvis bestemt seg for å være kveldens mest sexy - hun klinte til både på den røde løperen og på scenen, sier Huanca Vold.

Grammy-utdelingen er en festaften for verdens største artister, men det er ikke alle som lykkes i å sette sammen de perfekte partyantrekkene. Paris Hilton, Madonna og Kelly Osbourne får alle slakt for sine kjolevalg av minMote.

Se antrekken og les minMote-Sonias dom:

METALLISK: Artist Rita Ora gikk for en av sesongens store trender og dukket opp i en grønn kjole fra Lanvin i en metallisk tone på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Rita Ora gjør som flere andre stjerner ved å ha kraftige ringer som tilbehør til festkjolen sin. Denne looken hadde blitt enda råere om hun hadde droppet negler i ulike knallfarger. Den klassiske Hollywood-frisyren og den trendy metalliske kjolen står i perfekt kontrast til hverandre. Makeupen er også plettfri.

GIKK FOR GULL: Den halvt norske modellen Chrissy Teigen, som er gift med artisten John Legend, var ikledd en gullkreasjon fra Johanna Johnson. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Chrissy Teigen er alltid blant de mest sexy på den røde løperen. Denne gangen har hun valgt en havfrueformet kreasjon som virkelig viser frem hennes flotte figur. Pluss for at hun holder smykkene til det minimale slik at de ikke konkurrerer med kjolen. Det løse, litt rufsete håret skaper en perfekt kontrast til det glamorøse uttrykket.

GRAVID GUDINNE: Artisten Ciara viste frem kulen på magen i en nydelig kreasjon signert Emilio Pucci. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Hot mama! Ciara har blitt en av mine favoritter på den røde løperen den siste tiden fordi hun er en mester i å balansere det sexy og sofistikerte. Bronsetonene på denne kjolen kler hud- og hårfargen hennes perfekt. Hår, makeup, negler – alt stemmer her!

GLITTRER I GUCCI: Taylor Swift gulvlange sølvkjole er fra Gucci. Foto. NTB Scanpix

Sonias dom: Kjolen er svært glamorøs, men den hadde sett enda bedre ut om resten av stylingen hadde vært riktig. Swift bør lære av Chrissy Teigen og Ciara, som gjør riktig i å velge mer dempet øyensminke og en litt løsere frisyre til sine metalliske kreasjoner. Dette minner for mye om Barbie-dukker og amerikanske missekonkurranser.

GULLKJOLE: Kjæresten til rapperen Wiz Khakifa, modellen Amber Rose, stilte i gullkjole fra Naeem Kahn. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Amber Rose er glad i å vise frem kroppen sin på den røde løperen. Denne gangen har hun smurt den inn med glitterkorn som dessverre viser for godt og som får huden hennes til å se tørr ut i stedet for bronsedyppet. Kjolen sitter godt, men er litt for vågal til at den kler å være glitrende – det blir rett og slett litt for mektig.

NESTEN NAKEN: Det hudfarge materialet på Michael Costello-kjolen får Beyoncé til å se supersexy ut. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Den mest trendy måten å være sexy på den røde løperen akkurat nå er å velge hudfargede kjoler med strategisk plasserte dekorasjoner eller blonder. Det overrasker meg ikke at det er nettopp Beyoncé som velger kveldens drøyeste kjole – hun gjør virkelig «sexy comeback» etter å ha hatt en liten pause fra rampelyset. Heldigvis får hun det til uten å bli tacky.

MED PÅ NOTENE: Katy Perrys Valentino-kjole er som skapt for å feire musikkbransjen. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Kety Perry pleier ikke å være min favoritt på den røde løperen, men denne gangen ser hun faktisk bra ut. Kjolen, som passer perfekt inn på en musikkutdeling på grunn av notene, ble vist på Valentinos haute couture-show i Paris for bare noen dager siden – at Perry allerede har sikret seg den viser at hun fortsatt er inne i varmen i motebransjen.

AVSLØRENDE: Alicia Keys blå kjole er riktignok fotsid, men viser likevel mye hud. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Det er tydelig at Alicia Keys kjemper om oppmerksomheten til fotografene i denne dristige kreasjonen. Kjolen i seg selv er helt ok, men den er ikke blant kveldens mest spennende. Håret er litt for høyt og glamfaktoren litt for lav.

IØYNEFALLENDE: TV-reporter Giuliana Rancic valgte sexy design fra Alex Perry. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Blonder og gjennomsiktige materialer har vært en gjenganger på den røde løperen den siste tiden. Giuliana vet hvordan det skal gjøres riktig. Den friske fargen gir meg skikkelig vårfølelse, noe jeg skulle ønske flere av kveldens antrekk gjorde. Den lille boks-clutchen, ringene og øredobbene i gull gjør looken enkel og gjennomført.

RØDT: Pink matchet den røde løperen i en ettersittende tubekjole fra Joanna Johanssen. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Pinks kjole sitter som et skudd, men jeg skulle ønske hun hadde droppet det kjedelige armbåndet - det passer ikke til den rå kjolen. Kreasjonen er finest fra knærne og opp. Splitten i midten burde ikke vært der.

FLOTT I GRÅTT: Skuespiller Anna Kendrick hadde på seg en grå kjole med dyp utringing og splitt fra Azzaro. Foto. NTB Scanpix

Sonias dom: Anna Kendrick går i samme felle som Taylor Swift. Det er tydelig at hun prøver å matche armbåndet, clutchen og skoene med sølvdetaljene på kjolen, men det hele ser for anstrengt ut. Tilbehøret få det til å se ut som hun skal på skoleball og ikke Grammy. Synd, for kjolen er fin!

LEOPARD: Skuespiller Paula Patton hadde for anledningen tatt på seg en glitrende leopardkjole fra Giorgio Armani. Foto: NTB Scanpix

Sonias dom: Denne dyriske kjolen er på grensen mellom grell eller gøyal, men Paula Patton klarer akkurat å klore seg fast til siste kategori. Få klarer å komme unna med både paljetter og dyremønster, så ikke prøv dette hjemme.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: