Skjønnhetsproduktene du tar med på Øyafestivalen

FESTIVALFIN: Vanessa Hudgens har i alle fall nailet festival-looken, og kanskje skjuler det seg noen gode produkter i den lille frynsevesken. Foto: NTB Scanpix / Produsentene

Det er liten vits å ta med seg et lass med sminke inn på festivalområdet - minMote viser deg hvilke få produkter du bør investere i.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I dag starter Øyafestivalen i dag, og minMote har laget en mini-liste med de helt essensielle skjønnhetsproduktene du trenger på festival. For det første er den norske sommeren såpass våt at du risikerer pandaøyne og flekkete foundation dersom du smører på et tykt lag sminke - og det vil du vel heller ikke bruke tid på mellom alle konsertene? Det lille du trenger å ha med deg får du plass til i en liten veske - som dessuten er det perfekte festivaltilbehøret.

LES OGSÅ:Slik blir du festivalens fineste fashionista

Alt-i-et-krem

TIL HELE KROPPEN: IL HELE KROPPEN: Steamcream med «Summer of Love»-boks. Kan også kjøpes på Asos.com. Foto: Produsenten

Hvis du skal tilbringe hele dagen på festivalområdet kan det lønne seg å fylle på med litt fukt en gang iblant. Alt-i-ett-kremer er gjerne dyre, men heldigvis finnes det rimelige alternativer som den lette kremen Steamcream. Det gjør jo heller ikke noe at den kommer i et utall forskjellige bokser som gjør at du kan fine din favoritt! Vi foreslår den hippie-inspirerte «Summer of Love»-boksen til festival-vesken.

Transparent lipgloss

GLOSSY: Lipgloss (Fruity Pop) fra Lancome, 220 kr. Lipgloss (melonsmak) Maybelline, 89 kr. Lipgloss (Flirt) fra Glo Minerals, 205 kr. Lipgloss i fargen (Barly Pink) fra H&M, 29,50 kr. Foto: Produsentene

Prøv å minimer sminkebehovet, ettersom det er vanskelig å få et bra resultet med et håndspeil foran en konsertscene. Dessuten skal den holde mange timer! En transparant lipgloss med et hint av farge er et supert alternativ. Prøv å fin en variant som både pleier leppene og gir dem glans!

Sminkfjerner

SNILL SMINKEFJERNER: Fra Burt's Bees hos Coverbrands.no. Fra Rodial, 175 kr. Fra Ole Henriksen, 195 kr. Foto: Getty Images/All Over Press

En norsk festival er ikke skikkelig norsk uten en regnskyll eller flere. Sminkefjerner er alfa omega når du skal ta vekk sminkerester som har rent nedover ansiktet, eller tørke vekk sølen som spruter opp når alle hopper i takt med musikken på konsert.. Endel sminkefjerningsservietter er sterkt parfymerte, så let heller etter en type som er skansom og passer til huden din.

Mini-veske

FESTIVALFINE: Veske med mønster fra Stela 9 hos Sopbop.com, 650 kr. Sort veske fra H&M, 249 kr. Rosa veske fra Zara, 199 kr. Foto: Produsentene

En lekker liten veske hjelper deg å holde styr på kosmetikken du har med deg, sammen med penger og mobil. Festivaler som Coachella og Glastonbury har nesten blitt like kjent for moten som for musikken, og de norske festivalene ligger ikke langt bak. I år var frynser en stor hit på Coachella, men finn gjerne en veske som passer til din egen festivalstil!

Publisert:

Finn mer innhold om: