Nå blir MinMote skreddersydd for deg

Nå vil du som leser få VIP-tilgang inne på MinMote og enkelt kunne sortere det stoffet du er ute etter.

VIP-tilgang front

Illustrasjon: MinMote

VIP-tilgang front

Foto: Mari Torvanger Knap

MinMote ble relansert med nytt design våren 2014, og nå oppgraderer vi siden ytterligere. Fra og med onsdag vil du nå kunne logge deg inn på siden, og inne på det innloggede området vil du kunne lagre motefunn du liker. Du vil i tillegg kunne like inspirerende bilder og nyttige artikler slik at du enkelt kan finne tilbake til favorittene dine.

Trykk her for å logge inn!

LAG SHOPPINGLISTE: Nå vil det bli enklere å samle drømmekjøpene på ett sted. Illustrasjon: MinMote
LAG SHOPPINGLISTE: Nå vil det bli enklere å samle drømmekjøpene på ett sted. Illustrasjon: MinMote

Få eksklusive tilbud

- Ved å ha muligheten til å samle på bilder, vil leserne kunne være med på å forme måten de bruker siden på selv. Det kan for eksempel være en enkel måte å lage en shoppingliste på, eller å samle alternative kjøp før man skal ut i butikkene, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Logg inn-funksjonen vil også gi leserne tilgang til eksklusive nyheter og tilbud.

- Det gir oss en mulighet til å tilby leserne mer. På sikt vil vi kunne sende ut eksklusive nyheter til de som ønsker det, og også holde større konkurranser og tilby rabattkuponger inne på innlogget områd, forteller Vold.

Etter MinMotes relanseringen tidligere i år ble blant annet lesernes Instagram-bilder synlige på MinMote.no, i tillegg til at vi reposter leserbilder på vår egen Instagram-konto og bruker leserbildene i motesaker.

- Vi gjør det vi kan for å lage en best mulig opplevelse for leserne våre. De sitter på første rad, og nå kan de som ønsker det også få VIP-tilgang ved å logge seg inn og få flere muligheter, sier Vold.

Illustrasjon: MinMote
Illustrasjon: MinMote

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?