DEILIG TILBEHØR: Myke skjerf er det perfekte tilbehør både på kalde vinterdager, men også mot våren da temperaturen varierer mye. Foto: Vanessajackman.blogspot.com / Produsentene
Nyheter

Slik får du skjerfet alle drømmer om på budsjett

 De siste årene har mange lagt sin elsk et deilig lammeullsskjerf. Nå kan du kopiere skjerfet til en langt rimeligere penge. Her er 5 rimeligere varianter.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

I løpet av de siste vintrene er det ett skjerf som har utpekt seg til en klar favoritt blant moteinteresserte nordmenn, nemlig skjerf signert det svenske motehuset Acne Studios. Skjerfet er i 100 prosent lammeull og koster opptil 1.395 kroner ute av butikk. Den rimligste varianten fra motehuset koster 895 kroner.

Tross den stive prislappen er det store, frynsete skjerfet meget etterspurt og til tider også utsolgt landet rundt. Siden de store kleskjedene og nettbutikkene har kastet seg på den klassiske trenden, er det nå mulig å kopiere det lune skjerfet til en langt rimeligere penge. Drømmer du om en variant i ekte lammeull slipper du imidlertid ikke like billig unna, som hvis du går får et skjerf i akryl.

Se ti antrekk toppet med skjerf her

ULL OG AKRYL: Hvitt skjerf fra Second Female hos Miinto.no, 599 kroner. Burgunder skjerf fra Rosenvinge hos Miinto.no, 649 kroner. Lyseblått skjerf fra Cubus, 199 kroner. Foto. Produsenten

Det er klassiske farger som sort, grått, hvitt og kamel som dominerer de klassiske skjerfene, men de kommer også i ulike pastellnyanser og knallfarger. Uansett hvilken farge du velger deg kommer skjerfet til sin rett både over skuldrene og i halsen. Finn det som passer vårgarderoben din best og lek deg med knuter og styling. Dette er ikke et skjerf forbeholdt kvinner - menn kan også satse på dette klassiske skjerfet. Ønsker du et maskulint uttrykk bør du sørge for å gå til innkjøp av et skjerf der frynsen ikke er for lange.

KLASSISK OG OPPSIKTSVEKKENDE: Svart skjerf fra bik Bok, 199 kroner. Oransje fra Monki, 149 kroner. Foto: Produsenten
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Tilbehør
  2. Acne Studios

Relaterte artikler

MOTE

Dette er toppen alle vil ha i vår - slik får du den billig

NYHETER

Dyrt design vs. billige funn- klarer du å se forskjellen?

NYHETER

Slik får du Emma Watsons hotte luksusantrekk på budsjett

NYHETER

Få Tones skjorte på budsjett

MANN

Klokke for menn: De beste budsjett-klokkene

KLÆR

Stor guide: Skjerf, votter, hansker og luer

MOTE

Dette satser MGP-Linnea på denne våren