Nyheter

Lady Gaga om vinterkulden til minMote: - Dere er heldige

Det er ikke lett å kle seg trendy når det er bitende kaldt ute, men artisten Lady Gaga tar utfordringen på strak arm. Den kontroversielle trendsetteren røper til minMote at hun elsker vinterklær.

  • Sofia Storhaug
Publisert:

– Hvem bryr seg om det er kaldt? Dere i Norge er heldige som har det slik. Tenk på alle de fantastiske kåpene, de varme luer, skjerfene, støvlettene og deilige vantene dere kan gå med, sa Lady Gaga på telefon til minMote i forkant av konsterten i Oslo.

Artisten forteller at nordmenn må slutte å bry seg om gradestokken og heller benytte seg av varmt tilbehør. Selv er hun stor tilhenger av lag på lag, og liker å kunne kle opp vinterantrekket med fargesprakende skjerf, urbane hatter og eksklusive vanter.

I Oslo møtte Lady Gaga fansen utenfor «Grand Hotel» iført en mørk kåpe med innsving, et rosettsmykke i gull, knallrød leppestift og store runde solbriller.

Sangeren har både sjokkert og imponert med sin eksentriske stil. I 2009 ble hun dømt som moteverdenens «slemme jente» av den amerikanske nyhetskanalen Fox News, mens hun 2011 mottok den prestisjetunge prisen «Årets Trendikon» av Council of Fashion Designers of America (CDFA).

Dette året kan det se ut som Lady Gagas kontroversielle klestråder har dempet seg litt. Iallfall utenfor scenebildet. Under lanseringen av sin nye parfyme «Fame» var hun tekkelig antrukket i en svart, tettsittende kjole og tupert hår. Hun minnet mer om sin artistkollega Lana Del Rey, enn den avantgardiske Lady Gaga vi er vant til å se.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Oslo
  2. Lady Gaga

Relaterte artikler

NYHETER

Lady Gaga gjør som Beyoncé: Dukket opp med omdiskutert pannelugg

NYHETER

VMA 2020: Se kveldens moteøyeblikk

NYHETER

Adelén stjal showet på Se og Hørs kjendisgalla

NYHETER

Grammy-antrekkene vi aldri glemmer

NYHETER

Emily Blunts «vulva-kjole» vekker oppsikt

NYHETER

«Fotballfrue» om datterens garderobe: - Vi kjøper både billig og dyrt

NYHETER

Lady Gaga sjokkerer igjen – sjekk de ville antrekkene