Internasjonale medier: Alexa Chung og Alexander Skarsgård er kjærester

Alexa Chung, Alexander Skarsgård

Flere internasjonale storaviser hevder at «it»-jenta Alexa Chung (31) og den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (38) er blitt kjærester.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Alexa Chung, Alexander Skarsgård

MOTEYNDLING: Alexa Chung er et kjent fjes for motebransjen og har jobbet som fast spaltist hos The Independent og som co-editor i Vogue UK. Foto: Getty Images

Alexa Chung, Alexander Skarsgård

Skuespiller: Alexander Skarsgård har vært skuespiller siden 1984 og er sønnen til Stallan Skarsgård. Foto: Getty Images

Daily Mail, New York Post, Nylon og flere andre amerikanske og britiske medier melder at svenske Alexander Skarsgård og britiske Alexa Chung skal ha datet siden i tidlig i 2015, og nå er kjærester.

Hverken Skarsgård eller Chung har bekreftet forholdet, men et bilde sier vel mer enn tusen ord?

Flere av mediene har nemlig fått tak i ferske bilder av det angivelige paret som både holder hender og ligger tett omslynget i Brooklyns botaniske hage i New York. På flere av bildene ser man tydelig at Skarsgård tar bilder av Chung, og samme dag la hun ut dette på Instagram-profilen sin:

Motebransjens yndling

ALEXA: Motehuset Mulberry har laget en helt egen veske dedisert til Chung. Vesken har fått navnet Alexa. Foto: Getty Images

Chung har tidligere vært samboer med motefotografen David Titlow og regnes som en av Englands største «it»-jenter.

Hun er kjent for sin personlig og litt «quirky» stil, og på grunn av dette har hun også være muse for flere av verdens største designerne, deriblant Christopher Kane som er sjefdesigner for Mulberry - som også oppkalte en veske etter henne.

Les også:I sminkepungen til Alexa Chung

Chung har bakgrunn som journalist og har vært fast spaltist hos The Independent. Hun har også være programleder og skrevet boken «It», tillegg til å være modell. Hun har bosatt seg i New York og skal angivelig bo sammen med Skarsgård i East Village, downtown New York.

Chung er regelmessig bidragsyter som skribent i Vogue UK, eller som modell på forsiden av ELLE eller Harper's Bazaar.

Les også:Chung slår tilbake mot vektkritikken

Skarsgård er sønnen til den svenske Hollywood-skuespilleren Stellan Skarsgård, og spiller balnt annet i den populære serien True Blood. Han har jobbet som skuespiller siden 1984, og figurert i store kampanjer for motehus som Calvin Klein og fotoshoots for ELLE, Vogue og Red Magazine.

FASHIONISTAER: Alexa Chung har fast plass på første rad, om hun ikke går på catwalken selv. Her sammen med Kendall Jenner og Pixie Geldolf på Topshop Unique-visningen under London Fashion Week tidligere i år. Foto: Getty Images
Publisert: