Hertuginne Meghan strålte under sitt første offisielle selskap

VARM VELKOMST: Hertuginne Meghan var takknemlig for samholdet under sin første offisielle lunsj. Foto: Reuters.

Hertuginnen (37) valgte antrekk fra favorittdesignerne under kokkeleringen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Lunsjselskapet ble arrangert i forbindelse med hertuginnens kokebok som er laget til inntekt for kvinnene som ble berørt av tragedien i Grenfell Tower.

Dette er ifølge People hertuginnens første gang hun inviterer til en offisiell lunsj i Kensington Palace.

Under lunsjen hjalp hertuginnen kvinner fra Hubb Community Kitchen med å lage en rett bestående av kyllingcurry med kokosnøtt, auberginemasala og indisk chapati-brød.

Under lunsjen var hertuginne Meghan kledd i en klassisk blå kåpe fra det kanadiske merket Smyhte, en kasjmirbody fra Tuxe og et plisseskjørt fra venninnen Misha Nonoo. På føttene hadde hun klassiske pumps fra Sarah Flint.

Antrekket hadde en samlet prislapp på om lag 17.421 kroner.

NYHETER

Derfor bruker Meghan sko som er for store

KOKKEHJELP: Hertuginne Meghan hjalp til med matlagingen. Foto: Reuters.

Under lunsjen skrøt hertuginnen av samholdet blant kvinnene, og sa at det fikk henne til å føle seg velkommen i en ny by.

– Personlig føler jeg meg så stolt av å bo i en by med så mye mangfold. Det er 12 land som er representert i dette lille rommet, og det er ganske enestående, sa hun, ifølge magasinet.

NYHETER

Hertuginne Meghan «lurte» denim-regel

Også hertuginnens mor Doria Ragland hadde tatt turen til London for anledningen. Hun skal ifølge britiske medier ikke ha blitt avbildet med sin datter Meghan siden bryllupet for om lag fire måneder siden.

Ifølge Daily Mail skal Ragland ha introdusert seg ved å si:

– Hei, jeg er Megs mamma.

MAMMA PÅ BESØK: Her er Doria Ragland, hertuginne Meghan og prins Harry på vei til hertuginnens første offisielle lunsj. Foto: Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.