Norges best kledde kvinne 2017 - runde 2

VIDERE I DUELLEN: Disse kan fremdeles bli kåret til Norges best kledde kvinne. Alle foto: NTB Scanpix, Getty Getty Images.
VIDERE I DUELLEN: Disse kan fremdeles bli kåret til Norges best kledde kvinne. Alle foto: NTB Scanpix, Getty Getty Images.

MinMote-leserne kårer Norges best kledde kvinne. Stem her!

MinMote har kommet frem til en liste med kvinner, basert på hvem som har markert seg i det norske motebildet det siste året. De fire neste dagene vil to og to kvinner møtes i dueller, der vinneren går videre til neste runde. Slik fortsetter vi helt til leserne har kåret en vinner.

Etter første runde har flere sterke navn blitt slått ut, og det er disse åtte som fremdeles har muligheten til å bli kåret til Norges best kledde kvinne.

Avstemningen i andre runde er avsluttet, og disse gikk videre til semifinalen.

Andre runde i kåringen avsluttes midnatt natt til onsdag 10. januar. Les mer om hvordan kåringen er organisert nederst i saken.

Darja Barannik (venste) eller Janka Polliani (høyre)
Darja Barannik (venste) eller Janka Polliani (høyre)

Darja Barannik

Influencer Darja Barannik er kjent for sin elegante stil og stadig blir avbildet av «street style»-fotografer. Hun kombinerer klassisk eleganse med de nyeste trendene, mens hun alltid er tro mot sin egen stil. Hun er rett og slett rågod på inspirere med sin luksuriøse garderobe, slik at det virker oppnåelig for oss dødelige.

Janka Polliani

Influencer og programleder Janka Polliani har vært et fast innslag på de store moteukene verden over. Hun har fått stor oppmerksomhet og anerkjennelse for sin lekne stil, og er flink til å mikse dyrt og billig. Polliani OSER AV «GOOD VIBES» MED EN KUL VRI.

Kronprinsesse Mette-Marit (venste) eller Dagny (høyre)
Kronprinsesse Mette-Marit (venste) eller Dagny (høyre)

Kronprinsesse Mette-Marit

Som et av de viktigste stil-ikonene i Norge stiller kronprinsessen og hennes luksus-garderobe nesten i en klasse for seg. Med stadig IMPONERENDE LUKSUSKJOLER, GJENBRUK OG BUDSJETTKUPP er moteprinsessen en å regne med.

Dagny

Tromsø-artisten Dagny Norvoll Sandvik har hatt suksess med røff popmusikk i både inn- og utland de siste årene. Med signatur-antrekk som jumpsuits og matchende sett er hun LETT Å LA SEG INSPIRERE AV.

Anniken Jørgensen (venste) eller Astrid Smeplass (høyre)
Anniken Jørgensen (venste) eller Astrid Smeplass (høyre)

Anniken Jørgensen

Bloggeren Anniken Jørgensen har gjort seg bemerket med sin KREATIVE KOMBINASJONER AV DYRT OG BILLIG. Bloggeren er alltid å se i trendy antrekk som kombinerer plag fra kjedebutikkene med skikkelig luksus.

Astrid Smeplass

Artisten Astrid S har ikke bare imponert på musikkfronten det siste året, og er ETTERTRAKTET I BÅDE INN- OG UTLAND. Med en tilbakelent stil er hun det perfekte eksemplet på at «streetwear» kan være en vinner i det fleste situasjoner.

Tine Andrea Lauvli (venste) eller Jenny Skavlan (høyre)
Tine Andrea Lauvli (venste) eller Jenny Skavlan (høyre)

Tine Andrea Lauvli

Stjerneskuddet Tine Andrea har gjort seg bemerket for sin stilsans i både inn- og utland, og er med det en av Norges største «street style»-stjerner. Lauvli inspirerer alltid med sine kule kombinasjoner.

Jenny Skavlan

GJENBRUKSDRONNING OG PROGRAMLEDER JENNY SKAVLAN viser at det går an å være blant landes best kledde, uten at man trenger å løpe til butikkene for å sikre seg det som er neste skrik.

Slik er kåringen organisert

MinMote-redaksjonen har satt sammen den opprinnelige listen med de nominerte. Videre har vi skrevet et enkelt dataprogram som stokker om på listen, slik at navnene har havnet i tilfeldig rekkefølge. De første to navnene på listen skulle møtes i første duell, det tredje og fjerde navnet skulle møtes i andre duell, og så videre. Slik sett er duellene tilfeldig organisert.

Etter første runde vil vinneren av duell én møte vinneren av duell to, vinneren av duell tre vil møte vinneren av duell fire, og så videre. Slik fortsetter det til og med finalerunden, der Norges best kledde kvinne vil kåres. Her har vi blant annet hentet inspirasjon fra det amerikanske magasinet GQ, som de siste årene har brukt dette formatet på sine årlige kåringer.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?