Kate Moss' datter landet sitt første Vogue-cover

Mor og datter: Det er tydelig av Kate Moss og Lila Grace trives godt i hverandres selskap. Foto: AFP
Mor og datter: Det er tydelig av Kate Moss og Lila Grace trives godt i hverandres selskap. Foto: AFP

I en alder av bare 13 år følger Kate Moss' datter, Lila Grace, i morens fotspor. Nå har de to kapret forsiden av Vogue Italia sammen.

Det er ikke til å legge skjul på at det ligger gode modellgener i Moss-familien. I 2014 fikk verden for alvor opp øynene for supermodellen Kate Moss' halvt norske lillesøster, Lottie Moss (18), da hun frontet klesgiganten Calvin Kleins 90-tallsmote. 

Nå har også den tretten år gamle datteren til supermodellen blitt et kjent ansikt i moteverden, når hun nå debuterer på Vogue-forsiden med moren ved sin side - nærmere beste italienske Vogues juni-utgave.

Vil inn i motebransjen

På innsiden av magasinet er det et bilde av mor og datters ansikt side ved side - og det er ikke akkurat vanskelig å se likheten mellom de to.

Men selv om Lila Grace åpenbart har en lysende mulighet til å følge morens supermodell-fotspor, er det ikke sikkert at vi kommer til å se flere modellbilder av tenåringen.

Ifølge The Telegraph skrev Lila Grace nylig på spørsmål og svar-nettstedet ask.fm at hun ikke kunne tenke seg å bli modell, men heller ønsker seg en fremtid som klesdesigner.

Bildene i magasinet er i svart-hvitt og fotografert av den italienske motefotografen Mario Sorrenti, som også hadde et forhold til supermodellen på midten av 90-tallet.

Bildeserien har fått navnet Love og skal vise et sterkt bånd mellom mor og datter, med et budskap om at familien er det viktigste av alt.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?