Chiara Ferragni venter sitt andre barn

BLIR MAMMA IGJEN: Den italienske bloggeren avslørte babynyhet på Instagram. Foto: Andreas SOLARO / AFP.

Bloggeren og moteinfluenceren publiserte gladnyhet på Instagram.

Sara Boquist
Publisert:

Torsdag delte Chiara Ferragni (33) og hennes ektemann Federico Lucia (30) babynyheten på sine Instagram-profiler. På bildet holder deres to år gamle sønn opp et ultralydbilde av sitt fremtidige søsken.

I bildeteksten står det «Familien vår blir større, Leo skal bli storebror».

NYHETER

Privat klessamling ble unikt vintagekonsept

Kommentarfeltet flommet over av gratulasjoner fra kjendiser og følgere. Blant annet fra den svenske influenceren Kenza Zouiten, som tidlig i september annonserte at hun også venter sitt andre barn.

Ferragni er en av verdens største influencere med over 21,1 millioner følgere på Instagram. I tillegg er hun også kjent for å være en av verdens største motebloggere med bloggen «The Blonde Salad» som ble opprettet i 2009. Siden den gang har bloggeren vokst og har hatt flere kolleksjoner med forskjellige merker. I dag driver hun klesmerke under eget navn.

I 2016 begynte Ferragni å date rapperen og produsenten Federico Lucia, som går under navnet Fedez. Ett år senere fridde han til bloggeren på scenen under en av konsertene sine, og i 2018 giftet paret seg. Og det ble litt av en bryllupsfeiring. Bloggeren hadde hele tre klesskift skreddersydd av det franske motehuset Dior og sjefdesigner Maria Grazia Chiuri.

Les også: Delte naken-selfie på Instagram

Publisert: