SAG Awards: Se stjernenes glamorøse antrekk

SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: Selena Gomez i elegant kjole og råeksklusive smykker.

Knall, fall og knallfarger definerte den røde løperen under SAG Awards.

Natt til mandag var stjernene samlet i Santa Monica i Los Angeles for Screen Actors Guild (SAG) Awards.

Blant de mest elegante var Selena Gomez (29). Hun hadde slått på stortrommen med en lekker kjole i fløyel fra Oscar de la Renta med smalt, gulvlangt skjørt. Overdelen var voluminøs med puffermer som ga en dramatisk effekt. I midjen var det et hint av en cut out, som viser at det kan fungere helt ypperlig, selv til de formelle anledningene. På føttene hadde hun et par spisse pumps.

De enkle skoene er noe som av en helt spesiell grunn noe som har fått mye oppmerksomhet.

ELEGANT: Selena Gomez i kjole fra Oscar de la Renta.

Da prisen for beste kvinnelige birolle skulle deles ut til Ariana DeBose, hadde Gomez lagt fra seg sine høye hæler fra Christian Louboutin. Ifølge People hadde stjernen nemlig snublet på den røde løperen.

Det har heller ikke gått ubemerket hen i sosiale medier, hvor mange støtter stjernen og berømmer henne for å kaste skoene til fordel for komfort.

INGEN HINDRING: Selena Gomez manglet kanskje et par sko før hun skulle ut på scenen med Martin Short (t.h.), men det satte selvfølgelig ingen stopper for stjernen.

For å gjøre den glamorøse looken enda mer glamorøs hadde Gomez et eksklusivt diamantsmykke med en verdi på over én million dollar rundt halsen. Det tilsvarer en prislapp på cirka ni millioner norske kroner. Håret var dratt tilbake i en stram knute, og øynene var smokey.

BLING: Smykket Gomez bar fra Bulgari er langt fra hverdagskost. Smykket skal ha hatt over 200 karat diamanter.

Neglene var lakket smaragdgrønne, og da vi ser ringen på fingeren hennes kan vi godt skjønne hvorfor.

Blant de andre stjernene var det mange som hadde valgt iøynefallende knallfarger på den røde løperen.

GLAD TRIO: Cynthia Erivo (f.v.), Kerry Washington og Ariana DeBose matchet på den røde løperen.

Her kan du se flere antrekk fra SAG Awards:

LYSEGRØNN SATENG: Vanessa Hudgens valgte en lysegrønn satengkjole fra Versace med høy splitt og tynne stropper for anledningen. Hun stylet den med sko, neglelakk og smykker i gull, og en skulderlang bobfrisyre.
NATURLIG GLAM: Reese Witherspoon hadde på seg en svart kjole fra Schiaparelli med et kraftig blått silkebånd rundt livet som gikk ned til gulvet som et slør. Legg også merke til den kule utringningen på kjolen. Stjernen så glamorøs ut som alltid med myke krøller og naturlig sminke.
STRÅLTE I HVITT: Lady Gaga ankom prisutdelingen i en hvit Armani Privé-kjole med foldet byste over en gullbelagt utringning. «House of Gucci»-stjernen hadde et nydelig halssmykke i 18 karat gult gull og platina fra Tiffany & Co. med diamanter.
HAVFRUE-SNITT: Kerry Washingtons knallgule kjole satt stramt på overkroppen og hadde massevis av volum i skjørtet – en såkalt havfruekjole.
ELEGANT: Denne sylskarpe, svarte looken til Cate Blanchett er signert Armani Privé.
ROMANTISK: Helen Mirrens rosa Dolce & Gabbana-kjole var toppet med blomster i en mørkere rosatone. Munnbind, clutch og hårbånd matchet også kjolen.
CUT OUT: Miu Miu er designeren bak Hailee Steinfeld svarte SAG Awards-antrekk. Den glitrende kjolen hadde et trendy element ved seg, med cut outs foran.
FRA TOPP TIL TÅ: Den rosa Gucci-looken til Salma Hayek ble matchet med hansker i samme farge.
STILIG: Dressen er alltid en sikker vinner på den røde løperen. Elle Fanning valgte Gucci for anledningen.
VOLUMINØS: Den vide kjolen til Jada Pinkett-Smith ble stylet med en langermet, svart genser og et statementsmykke i halsen.
STJERNESKUDD: Hoyeon Jung ble for alvor kjent da «Squid Game» kom ut på Netflix. Under årets SAG Awards vant hun pris for sin prestasjoni serien. Det feiret hun i antrekk fra Louis Vuitton som hun er ambassadør for.
MATERIALMIKS: Cynthia Erivo dukket opp i et helrødt antrekk fra Louis Vuitton. Selv om plaggene var i samme farge, skapte jakken en kontrast til kjolen på grunn av at den var av et annet materiale.
STILSIKKER: Valget falt på Givenchy, da Coda-skuespiller Emilia Jones skulle velge antrekk for kvelden. Den gjennomsiktige, glitrende delen setter virkelig prikken over i-en.
KUL LOOK: Naomi Watts’ Fendi-antrekk hadde mange interessante elementer ved seg. Bare legg merke til hvordan stoffet legger seg rundt armene hennes.
OFF SHOULDER: Hadde løperen vært rød, hadde Kirsten Dunst matchet den perfekt. Hun gikk for en off shoulder-kjole i et glitrende materiale.
MATCHY MATCHY: Laverne Cox’ glitrende overdel matchet den glitrende vesken.
EN KLASSIKER: Jessica Chastain gikk for en elegant dress denne SAG Awards-kvelden. Det skinnende materialet gjorde looken rød løper-klar.
BLIKKFANG: Greta Lee dukket opp i et gøyalt antrekk som skilte seg litt ut. Den knallgule toppen med cut outs i siden ble en kul kontrast til det mønstrete, blå skjørtet med splitt i front.
SKINNER: Det gikk ikke an å unngå Sandra Ohs sølvskinnende Carolina Herrera-kjole.
TRENDY KRAGE: Nicole Kidmans enkle, svarte maxikjole ble toppet med en hvit kontrastkrage.
Publisert: