Sjekk Cardi Bs ville rettsantrekk

TILTALT: Cardi B er tiltalt for å arrangert et slagsmål. Foto: David De Delgago/AFP

Rapperen (27) overrasket med fjærkreasjon da hun møtte i retten.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Belcalis Almanzar, kjent som Cardi B, er tiltalt for å ha arrangert et slagsmål på Angels Strip Club i New York i august i fjor. Hun har selv erklært seg ikke-skyldig.

Tirsdag hadde rap-stjernen en høring i rettsbygningen i Queens, og hun gikk ikke akkurat under radaren.

Cardi B hadde på seg et antrekk bestående av en lang fjærkåpe med slep, matchende hatt, hvit skjorte, slips og pumps fra luksusmerket Christian Louboutin.

Hun kombinerte antrekket med lange, falske negler med lysegrønn neglelakk.

ANKOMMER LOKALET: Rapperen ankom rettslokalet i Queens. Foto: Mark Lennihan/AP

New York Magazine skriver at det ser ut som hun har lånt kåpen fra filmen «Maleficent», og at hun ligner på en fallen engel ... eller en utspekulert ravn.

«ON FLEEK»: Cardi B kombinerte det ville rettsantrekket med heftige negler. Foto: Angela Weiss/AFP

Da Cardi B møtte opp på politistasjonen i oktober i fjor, etter at tiltalen var forkynt, skjulte hun seg bak paraplyer og nektet å møte blikket til pressefotografene og andre som hadde møtt opp. Nå har Cardi B derimot gjort det til en vane å ankomme retten smilende og i moteriktige antrekk – blant annet i en rosa og mørkeblå drakt og et helhvitt antrekk kombinert med skyhøye hæler fra Yves Saint Laurent.

KLASSISK: Cardi B i en rosa og mørkeblå drakt og blått hår da hun erklærte seg «ikke-skyldig» til tiltalene i sommer. Foto: John Naicon/Pa Photos
HELHVITT: Rapperen i et helhvitt antrekk og sko fra Yves Saint Laurent. Foto: Johannes Eisele/AFP

Den amerikanske artisten er tiltalt for å ha arrangert et angrep på bartender-søstrene Jade og Baddie G. Ifølge søstrene skal Cardi B hatt en strid med Jade over lengre tid, og krangelen skal angivelig ha dreid seg om et sjalusidrama med Cardi Bs daværende ektemann, rapperen Offset.

I retten skal politiet ha uttalt at Cardi B og hennes følge kastet flasker og stoler mot bartenderne inne på strippeklubben. Superstjernen skal imidlertid ha nektet å inngå en tilståelsesavtale. Neste rettsmøte er satt til januar.

Publisert: